A nap sorozatképe: lazuló anyuka a pesti éjszakában

sorozatkép
Vágólapra másolva!
Naponta egy képet mutatunk a közelmúltban látott vagy mostanában képernyőre kerülő tévésorozatokból. Olvasóinknak csak a széria címét kell beküldeniük, hogy részt vehessenek a játékban, és tévés, sorozatos ajándékokat, posztereket, pólókat nyerjenek.
Vágólapra másolva!

A sorozat egy izraeli párkapcsolati széria magyar remake-je, főszereplői Simon Kornél és Martinovics Dorina. A főszál Dávid és Léna igen nehezen beteljesülő szerelmét mutatja be, kettejük kapcsolata több félreértés, szerencsétlen véletlen miatt erősen akadozik. Van válságba került házaspár is csalfa férjjel, ritán bulizó, de akkor igencsak ellazuló feleséggel. Melyik ez a sorozat?

hbo

A megfejtést erre az e-mail-címre kérjük, "A nap sorozatképe" megjelöléssel. A helyes megfejtést beküldők között sorozatos ajándékokat (könyvet, pólót, posztert) sorsolunk ki.

Jelenleg a hatodik forduló zajlik, a következő sorsolás a megfejtők között november 8-án, kedden lesz. A nyertesek neve másnap olvasható lesz a tévérovatban, a sorsolásban szerencséseket az [origo] e-mailben is értesíti. A játékban az [origo] dolgozói és családtagjaik nem vehetnek részt.

A sorozat kiemelt támogatója és az ajándékok felajánlója az HBO.