VV5: az RTL visszaküldi Cristofelt, kieshet a playmate

VV5, Való Világ, valóságshow, első párbaj, Csaba, Cristofel
Vágólapra másolva!
A Való Világ-ba többször visszatérhet vendégként a más kiesett Cristofel, a következő párbajon pedig vagy Eszter, vagy Dya búcsúzik.
Vágólapra másolva!

Újabb kihívás volt az RTL Klub valóságshow-jában. Eszter (a képen) elmondta, hogy 26 nap alatt Seherezádé, Annamari és Péter került a legközelebb hozzá, de közben sokszor kitaszítottnak érezte magát. "Sok időm volt gondolkodni, kit vigyek ki" - mondta. Az ügyvédnő belátta, hogy hibát követett el, amikor flörtölt az internetes szavazók által legalább vendégként visszakövetelt Cristofellel, de szerinte sokan erősen túllihegték az ártalmatlan, pajkos kapcsolatot.

rtl

A barna lány négy emberben gondolkodott, elmondta, hogy Dya kedves, bájos, aranyos, de ő áll a legtávolabb tőle. Veronikát megsértette, de úgy vélte, nem csak ő a hibás ebben. Vera szerinte segítőkész volt eleinte, ellenben pár napja megromlott vele a viszony, Shadi pedig azért volt lehetséges ellenfél, mert bár egy időben jöttek be, tettei és gondolatai nincsenek összhangban, miközben sértő megjegyzéseket is eleresztett. A jogászlány végül Dya nevét mondta ki, a playmate szerinte teljes ellenpólusa.

"Számítottam rá, de egyáltalán nem indokolt ez a kendő" - duzzogott a haját napi legalább kilencszáz alkalommal megigazító, meglehetősen sokat káromkodó modell, aki ha visszatér, akkor Verával kerülhet szembe, mivel ők ketten kölcsönös megvetésben és gyűlöletben élik napjaikat a bekamerázott objektumban.