Új reality: három hét egy budapesti pincében, showder klubosokkal

Vágólapra másolva!
Még novemberben elrajtol az Alagsor című valóságshow, az RTL Klubról és a Cool tévéről ismert Showder Klub humoristáival.
Vágólapra másolva!

November közepén-végén kezdődik az Alagsor című valóságshow, az RTL Klubról és a Cool tévéről ismert Showder Klub előadóival. A VIII. kerületi ház alatti pincébe várhatóan beköltözik Kovács András Péter, Kiss Ádám, Benk Dénes, Mogács Dániel, Lóránt "Trabarna" Barnabás, Rekop György, Hajdu Balázs, Beliczai Balázs, Dombóvári István. Az egyetlen nő mellettük Kormos Anett lesz, ami számos pajzán tréfára adott lehetőséget a produkciót bemutató sajtótájékoztatón.

Fotó: Mudra László [origo]
A képre kattintva galéria nyílik

A Showder Klub stand up műsorának szereplői a Parapark területén, nagyjából húsz négyzetméteren élnek majd összezárva a többiekkel. A pince, amely most egy nyomozós játék helyszíne, kissé nyomasztóan van berendezve, régi holmikkal, 30-40 éves készülékekkel, lánccal, gyerekággyal, rácsokkal, a látogatás során pedig különféle furcsa zajokat, nyikorgást, vízcsobogást lehetett hallani kis hangszórókon át.

Fotó: Mudra László [origo]
A képre kattintva galéria nyílik

A föld alatti eseményeket 14 webkamera rögzíti majd, a műsor nagyjából három hétig tart. A szereplők nem egymást szavazzák ki, hanem feladatokat kapnak, a gyengébbek kihullnak, a nyertes pedig egy új autóval lesz gazdagabb. A producer, Kovács Kristóf (az Esti Showder és a Showder Klub gyártója) nem kívánta még megjelölni, melyik tévén fut majd a műsor - de műsorai évek óta az RTL-en és a Cool tévén láthatók.