Oscar-jelölt színész erősíti a Két pasi - meg egy kicsit

Vágólapra másolva!
Gary Busey önmagát játssza a vígjátéksorozat egyik epizódjában. Csak akkor olvassa tovább a cikket, ha nem zavarja, hogy előre kiderült néhány részlet!
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban beszámoltunk, a Két pasi - meg egy kicsi jelenleg futó, kilencedik évadjában Alan Harper nehezen tud napirendre térni bátyja halála fölött, egy ideig azt is hiszi, hogy ő Charlie: ekkor kerül a pszichiátriára, ahol Gary Busey lesz a szobatársa. A színész önmagát játssza, pontosabban azt, hogy ő is kezelésre szorul - amiben van némi önirónia, tekintve, hogy Busey egy 1988-as motorbalesetben agysérülést szenvedett, utána sokáig pszichiáterek vizsgálták.

Comedy Central

Gary Buseyt még 1979-ben, a Buddy Holly történeté-ért jelölték Oscar-díjra, azóta azonban több, vitatható értékű alkotásban is szerepelt, például az Úszó erőd-ben, a Ragadozó 2-ben vagy a Tökéletes katona 2: Újra fegyverben című filmben. Tévés vendégszerepeket szívesen vállal, olyan sorozatok egy-egy epizódjában láthattuk, mint a Walker, a texasi kopó, az Esküdt ellenségek; a Dokik-ban és a Törtetők-ben pedig szintén önmagát alakította.