Újfent Geszti Péternek voltak kellemetlen pillanatai az X-Faktorban

Vágólapra másolva!
Két csapat, az Apollo23 és a Rocktenors párbajozott az RTL Klub tehetségkutató műsorának negyedik élő show-jában, azaz Geszti Péter versenyzői voltak bajban. A mentorok nem tudtak dönteni, ketten az egyik csapatot, ketten a másikat küldték volna haza: a nézői voksok végül benn tartották a rockosabb alakulatot.
Vágólapra másolva!

Az X-Faktor-ban a feldolgozások estéjén, amikor Ördög Nóra váratlanul beszólt a Tv2-nek dolgozó Peller Mariannak, a fellépéseket követően Geszti Péter úgy vélte, hogy "a nemzetközi helyzet fokozódik, keményedik az ügy", Keresztes Ildikó pedig - természetesen - nagyon erős mezőnyt emlegetett. Malek Miklós mentor nagyon jól szórakozott, Ferónak vegyes érzései voltak, hol jól érezte magát, hol nem annyira. A szavazás lezárása előtt Bery Ari lépett fel Ágnessel, az 1987-es Szerelem második vérig című film egyik betétdalát, a Ne higgy nekem-et adták elő.

A legkevesebb nézői szavazatot a Rocktenors és az Apollo23 kapta, nekik kellett párbajozniuk, előbbi a Bon Jovi Always című dalával nyitott, utóbbi pedig szintén érzelmesre vette, egy Demjén-számmal próbálkozott a trió.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub


Malek Miklós szerint az Apollo23 volt a gyengébb, Feró nagyon dicsérte a Rocktenors formációt, ellenfeleit nem annyira. "Jóképűek vagytok, ilyen formációra szükség van Magyarországon, de kissé lagymatagnak találtam" - közölte a Beatrice énekese. Keresztes Ildikó nem csak a párbajdal alapján döntött, neki az Apollo23 tetszett jobban, Geszti Péter pedig úgy vélekedett, hogy a tévézők nehezen fogadják be a csapatokat. "Olyanok vagytok, mint a kisöcséim. A döntés nem könnyű. A Rocktenors meggyőzően énekelt, mint mindig, de nekünk itt sztárokat kell nevelnünk, populáris dolgokat kell létrehoznunk. Azt kell mondanom, hogy a Rocktenors menjen haza" - sóhajtotta, ami azt jelentette, hogy a mentorok nem tudtak dönteni.

A nézői szavazatok alapján kiesett az Apollo23, Gesztinek már csak egy csapata van versenyben. 2010-ben Malek vitte az X-Faktor-ban a csapatokat, neki is korán kihullottak mentoráltjai, láthatóan a szavazni is hajlandó nézők jobban azonosulnak egy-egy előadóval, mint egy énekegyüttessel.