A test és az ész küzdelme - alázós párbaj a VV5-ben

2011.11.06. 21:52

Eszter és Dya küzdött a bennmaradásért november 6-án a Való Világ újabb párbaján: a rafináltabb, műveltebb jogásznő és az ösztönösebb playmate verbális összecsapása derűs pillanatokat ígért. Előbbit ketten várták vissza, utóbbit a többség, de nem a lakótársak rokonszenve döntött, hanem az, hogy a szavazni is hajlandó tévézők a műveltebb, visszafogottabb lánnyal jobban tudtak azonosulni, mint a sokat káromkodó, ám igen dekoratív modellel. 75 százalékkal nyert Eszter.

Női párbajra került sor az RTL Klub valóságshow-jában: a többség Eszter nélkül szeretne tovább élni a villában, ő az általa leggyengébbnek hitt Dya nevű lányt hívta ki párbajra. Kettejük közül csak egy kerülhet vissza a VV5-be.

20.30. Búcsúzik az őt nemigen kedvelő lakótársaktól Eszter, aki diplomás értelmiségiként némiképp kilógott a többiek közül (például képes volt összetett mondatokat befejezni, a "b...d meg" gyakori alkalmazása nélkül, nem úgy, mint párbajellenfele). Az összefoglaló legelején az egyik szereplőnek 66 százaléka volt, a másiknak logikusan 34, de idővel növelte előnyét az előbbi.

20.33. Sebestyén Balázs örül, hogy Eszter ott van a stúdióban, a lány nem boldog ettől. "Sokkal durvább a játék, mint a negyedik szériában, mindenki a saját feje után megy. Igazi érzelmek nincsenek bent. Az igazi barátság csak kint fog kiderülni, bent nagyon sokan álszentek" - magyarázta.

Forrás: Szabó Balázs [origo]
További képekért a Párbajról kattintson a fotóra!

20.39. A dekoratív playmate is elhagyta az objektumot, két fekete testőr vigyázza lépteit, nehogy autogramért rohamozza meg a villa előtt ácsorgó tizenöt statiszta. A stúdióba érve izgul, liheg, sóhajtozik, bevallottan ideges. "Sokkal izgalmasabb személyiség vagyok, mindennap röhögnek rajtam a villalakók. Tök mindegy, hogy velem vagy rajtam, a lényeg, hogy röhögnek. Eszter egy hónapban egyszer vadul, én naponta!" - jelezte.

20.51. "Valaki bitang módon elhúzott" - állapítja meg Sebestyén Balázs, mivel az egyik sziluett alatt 72 százalék áll. Ha férfiak is nagyobb számban szavaznak, akkor a csinos, szilikonmellű, hosszú combú Dya vezet, ha súlyukkal elégedetlen nők voksolnak főleg, akik az indokolatlan kiközösítés miatt esetleg fel is felháborodtak, akkor Eszter is nyerhet.

Forrás: Szabó Balázs [origo]
További képekért a Párbajról kattintson a fotóra!

21.02. "Rajtam legalább van mit fogni, és nem pattan le a kéz a műanyagról" - mondja Eszter, utalva riválisa nem természetes mellére. A színvonal közelít a régi Mónika show-ban látottakhoz.

21.16. A volt VV-sek közül Laci Esztert kevésnek tartotta (igaz, ő sem volt sok, fel is adta a VV4-et), Tordas és Anett Eszternek drukkolt. Zsófi szerint "a hiszti szórakoztató és cuki", így Dyát várta vissza, Gombi szerint viszont riválisában több az izgalom. Cristofel elmondta, hogy Dya egész nap csak alszik, azt meg otthon is meg lehet tenni.

Forrás: [origo] Szabó Balázs
További képekért a Párbajról kattintson a fotóra!

21.17. Nincs bent senki a villában, aki megvédené Esztert, és kampányolna mellette. Ilyen sem volt még az RTL-es reality történetében.

21.31. Újabb reklámblokkot követően vallottak a lakótársak, Vera és Péter várja vissza az önmagát különös módon "meghökkentő személyiségnek" definiáló ügyvédnőt. Hogy miért meghökkentő, az nem derült ki egy hónap alatt.

Forrás: Szabó Balázs [origo]
További képekért a Párbajról kattintson a fotóra!

21.36. Dya ledermed, mozdulni sem bír, könnyeivel küszködik, Eszter vígan ünnepel, úgy tűnik, vele jobban tudtak azonosulni a nézők, mint a cicababával: a voksok 75 százalékát söpörte be. "Egyértelműen megsajnálták az emberek, sokkal nagyobb poén, ha olyan megy vissza, akit mindenki utál benn" - mondja dacosan, indulatosan a playmate, majd sírva fakad.

21.41. Kinga dührohamot, gutaütést kap bent a villában, amikor meglátja, hogy Eszter ballag vissza. Bezárkódik a nyugiszobába, üvölt, magánkívül van.

21.43. Dya Kingától búcsúzik el a képernyőn keresztül, a zokogó szőke egy "kicsinálom ezt a nőt!" felkiáltással jelzi, hogy a jogásznő visszaérkezése több konfliktust okozhat még. Lezárult egyben az online szavazás is, az internetezők az idegileg kissé kimerült Kingának szavaztak meg egy randilehetőséget.