Tiltakozik a család a Michael Jackson orvosáról szóló dokumentumfilm ellen

Vágólapra másolva!
Az MSNBC november 11-én mutatja be a Michael Jackson and the Doctor: A Fatal Friendship című dokumentumfilmet, ami ellen az énekes családja és rajongói is felemelték szavukat. 
Vágólapra másolva!

Az MSNBC november 11-én tervezi bemutatni azt a dokumentumfilmet, amely Michael Jackson orvosáról, Conrad Murrayről szól: a premierre nem vet jó fényt, hogy a férfit éppen hétfőn találta bűnösnek a bíróság, gondatlanságból elkövetett emberölésért akár négy év börtönre is ítélhetik - amellett persze, hogy soha többé nem dolgozhat orvosként.

A Facebookon indított rajongói bojkott mellett Jackson családja is kikelt a produkció ellen: La Toya Jackson "erkölcsileg elítélendőnek" nevezte a dokumentumfilm bemutatását, Jermaine Jackson szerint pedig "nevetséges", hogy volt kedve forgatnia az orvosnak, miközben az ítéletre várt.

Az énekes bátyja azt is nehezményezte, hogy Murray pénzt kapott a produkcióért, mire az MSNBC tulajdonosa, az NBC Universal közölte, hogy a dokumentumfilm sugárzási jogáért fizetett 300 ezer dollár az orvos ügyvédeit, illetve gyermekének anyját illeti, Murray nem fog belőle közvetlenül profitálni.