Az év nagy dobására készül a TV Paprika

Vágólapra másolva!
Sztárok a pácban címmel szórakoztató főzőshow-t indít a gasztronómiai csatorna, a TV Paprika. A november 28-án induló 25 részes sorozatban a médiából ismert emberek mérik össze tudásukat a konyhában, feladatuk, hogy 20 perc alatt elkészítsék a Bede Róbert által előzőleg bemutatott receptet. Egy ilyen hazai gyártású széria, percre lebontva, tízszer annyiba kerül, mint egy vásárolt, amerikai vagy angol gasztroműsor.
Vágólapra másolva!

A TV Parika új, hazai gyártású műsorában ismert emberek főznek, többek között Bodrogi Gyula, Pindroch Csaba, Fésűs Nelly, Balázs Klári, Harsányi Levente, Szandi, Dombóvári Vanda, Galambos Lajcsi, Farkasházi Réka, Bódi Margó, Dömsödi Gábor, Szűcs Judit(h), Nádas György, Ganxsta Zolee, Szasza, Szekeres Adrien, Gáspár Laci is feltűnik a konyhában.

A Sztárok a pácban című produkcióban huszonöt páros alig húsz perc alatt próbálja elkészíteni a Bede Róbert által kiválasztott ételt. A sorozat november 28-tól minden hétköznap és szombaton 22.05-től látható, az ismétlés másnap reggel 9 órakor lesz. A képek november 21-én, a produkció sajtóbemutatóján készültek.

tv paprika

tv paprika

tv paprika

tv paprika

tv paprika

tv paprika