Arrogáns fellépésével kigolyózta magát a VV-villából Annamária

VV, ValóVilág, Annamari, Vera
Vágólapra másolva!
Néhány nappal a VV-párbaj előtt még az RTL által "bénító tekintetűnek" hívott Annamária vezetett, de a stúdióban mutatott arrogáns viselkedése, egészpályás letámadása sok nézőnek nem volt szimpatikus, Vera pedig bezsebelte az ellenszavazatokat.
Vágólapra másolva!

A VV-párbaj során a kihívás ténye miatt sértett és zaklatott Annamária végig ellenségesen viselkedett Verával, aki valamivel visszafogottabban szerepelt a stúdióban (bent a villában előbbi volt a csendesebb, utóbbi pedig a kötekedőbb). Az este során hosszas disputa zajlott arról, hogy valójában mit takar, hogyan manifesztálódik a női érzékenység, illik-e beleszólni valaki monológjába, ki visel álarcot, ki mennyire őszinte vagy szerepjátékos.

Fotó: Mudra László [origo]
További képekért kattintson a fotóra!

Miután a két lány elhagyta a villát (két, fekete testőr látványos, de teljesen fölösleges kíséretében) a taktikusabb Vera döntetlenre játszott, abban bízva, hogy ellenfele az utálatos beszólásokkal, a folyamatos pocskondiázással önmagát ejti ki, Annamari viszont - futballszaknyelven szólva - mintha öt csatárral és öt támadó középpályással rohamozott volna.

Fotó: Mudra László [origo]
További képekért kattintson a fotóra!

Cristofel Verát várta vissza, a meglehetősen modorosan nyilatkozó Gombi, VV (Tordas) Ildi és Shadi ugyancsak, ugyanakkor Dya és pár régi VV-játékos Annamarinak drukkolt. Utóbbi mellett Seherezádé korteskedett, de nem védence jó tulajdonságairól papolt, hanem inkább ellenfelét ócsárolta. A műsor elején még 50-50 volt az állás, majd az első fantomkép mellett volt magasabb százalék, idővel azonban fordult az állás, este negyed tízre már a második sziluett mellett 57 százalék állt, azaz valaki rokonszenvesebbé vált az élő show-ban (vagy épp ellenszenvessé, riválisa pedig megkapta az ellenszavazatokat). A "protest vote"-ról benn nem tudtak semmit: a lakók közül ketten Verát várták vissza, a többiek Annamari győzelmében bíztak.

Fotó: Mudra László [origo]
További képekért kattintson a fotóra!

56 százalékot szerzett Vera, mehetett vissza a villába: a visszatérőnek leginkább Fecó és Gergő örült, akadt olyan is, aki csalódottan elfordult. Annamari meglehetősen nehezen viselte a kiesést, sírt egy sort az együttérzést mímelő Lilu mellett, majd Seherezádénak üzent vissza a villába, biztosította szeretetéről, és jelezte, hogy kampányol majd mellette, hogy ő nyerjen a végén.

Mint a műsor kreatív főszerkesztőjétől megtudtuk, az párbajok alatt jön a szavazatok 80-90 százaléka, azaz könnyen megfordítható az állás, nem számítanak annyira az előtte lévő napok. A kioktató stílussal próbálkozó, dölyfös, fennhéjázó Annamari december 4-én rossz taktikát választva veszítette el a párbajt, holott ő vezetett az elején - és ha még két órát ment volna a műsor, 80-20 lett volna az arány, riválisa javára.

Fotó: Mudra László [origo]
További képekért kattintson a fotóra!

(A kieső Annamari egy hotelbe ment a barátnőjével: a csatorna biztosított szállást egy éjszakára. A lányok leugrottak még inni és beszélgetni egyet egy közeli csehóba, aztán a szállodában töltötték az éjszakát. - Erről is talál képeket a galériában!)

Olvasnivaló: 9 RTL-es műsor, amelyben visszatérhet Stohl András