"Menj haza, és edd a fikát otthon" - kiválasztás volt a Való Világban

Vágólapra másolva!
Miután december 11-én este rendesen elkalapálták egymást a ringben az RTL Klub valóságshow-jának szereplői, jeleket is kellett tenniük egy mágnestáblára, hogy jelezzék, kinek társaságát tudnák nélkülözni a villában. Csaba biztosan megy párbajra, ő lesz a kihívó.
Vágólapra másolva!

Fél órával azután, hogy szépen elnáspángolták egymást a VV5 szereplői, kezdődött a kiválasztás a realityben. Gergő bokszellenfelére, a pontozással legyőzött Csabára rakta a jelét, utóbbi viszont Eszterre, akihez nem tudott közel kerülni. Fecó körülményes felvezetés után Veronikát nevezte meg, Alekosz exe pedig valami zavaros, régi ügy miatt visszaadta a jelet (állítólag Ferenc megszegett valami ígéretet).

Péter jött, Fecóra rakott jelet, mivel nem vett részt a bokszgálán. Attila Csabát küldte haza, mert régóta nem bírja, és szerinte túrja az orrát. "Menj haza, és edd a fikát otthon" - alázta meg élő adásban.

rtl

Kinga a "legalattomosabb és legsunyibb nőszemélyre" tett volna jelet, de Vera védett, rá nem pakolhatott, így a pletykás Veronikát küldte volna ki. Seherezádé bokszmeccs-győztesként, vidáman libbent ki, Csabát nevezte meg, utána pedig Vera érkezett a táblához. "Van itt két-három ember, aki jellemtelen köztetek" - kezdte, majd Csabára tett. Eszter zárta a sort, elmondta, hogy Fecó idegesíti, de érezné a hiányát, Csaba viszont távol áll tőle - így utóbbi öt jelet kapott, megy párbajra.

Olvasnivaló: Pétert péppé verték, Seherezádé alázott