Keresztbe tesz a Tv2-nek az RTL a pénteki show-val

Vágólapra másolva!
A csütörtök és a péntek a Való Világ 5-ben a Fecó nevű szereplő esküvőjéről szól - pont akkor, amikor a Tv2 valóságshow-ja, az ÖsszeEsküvők leánykéréssel és fináléval lesz képernyőn. Rubin Kristróf kreatív főszerkesztő szerint nem kivételeznek a házasuló szereplővel, de a két nagy stratéga, Attila és Péter ettől függetlenül sem mehet éjszakai bárba.
Vágólapra másolva!

December 15-e és 16-a az RTL Klub realityjében Fecó és Angéla esküvőjéről szól majd, élő adással és felvételről leadott mulatsággal - ezzel pedig a csatorna sok nézőt vehet el pénteken az ugyanazon időpontban adásba kerülő ÖsszeEsküvők-től, ahol az utolsó három napban leánykérések, majd nagyszabású finálé lesz. A nézettségért és reklámozókért folyó harcban ez nem meglepő lépés, mindkét csatorna tett már hasonlót.

Internetes fórumokon ugyanakkor sokan felháborodtak, mondván, előnyhöz jut Fecó, kivételeznek vele: lelkileg megerősödik, tovább kitarthat, ugyanakkor sok (női) nézői szavazatot szereznek majd neki a ceremónia képei. Rubin Kristróf kreatív főszerkesztő az [origo]-nak elmondta, hogy szerintük a tévés esküvő nem jelent előnyt, illetve ugyanígy lehet hátrány is, mert elképzelhető, hogy valaki unszimpatikusnak tartja, hiszen azért ment be a show-ba, hogy visszahódítsa szerelmét - és mivel ez megtörtént, akár mehet is haza.

"Szerintünk tehát nincs hatása a szavazatokra. Nálunk különben az egyenlőség elve működik, ez nem kivételezés. Az esküvő egy nagyon egyedi sztori, és nem Fecó, hanem a nézők miatt van: a megbocsátó a feleséggel együtt ez a történet része. Ha nem adnánk le adásban, akkor a VV5 törzsnézői nem kapnának teljes történetet, mert legfeljebb a Fókusz-ból vagy cikkekből értesülnének arról, mi lett később velük" - mondta a kreatív főszerkesztő.

Nem sokkal Angéla érkezése után Péter és Attila vonultak a riportszobába, ahol jelezték, ha Fecó kívánságát teljesíti a stáb, akkor nekik is lenne egy: szeretnének egy teljes hétvégét eltölteni egy night lokálban, két-két nővel együtt. "Persze nem visszük ki őket sztriptízbárba, ez nem kívánságműsor, ez egy leszabályozott valóságshow. Péter és Attila nem is gondolták komolyan, csak arról van szó, hogy borzasztóan keményen játszanak, sokat akarnak adásban lenni, mindent megtesznek, hogy róluk szóljon az összefoglaló" - tette hozzá Rubin.

Olvasnivaló: Fábry boldogtalan az új díszletben