VV5-kihívás: bevittek egy gyomrost a nagy stratégának

vv5
Vágólapra másolva!
A Való Világ december 14-i adásában a kiválasztott Csaba taktikus, óvatos döntést hozott, Veronikát hívta ki párbajra, ezzel tudja gyengíteni az Attila-Péter párost.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub valóságshow-jának újabb kihívásán Csaba elmondta, hogy a különlegesen sok (négy) védett játékos miatt nem volt könnyű döntenie. Öt ember maradt, Kingát és Fecót kedveli, így három ember jöhetett szóba: Péter, Eszter, Veronika. "Személyes indokok és érvek nem voltak" - dünnyögte a kiválasztott, majd nekilendült: "Vannak dolgok, amelyek változtak két hónap alatt, de vannak, amelyek változatlanok. Itt benn hasonló szituáció van, mint korábban, egy egyeduralom, irányított villalét. Nem tetszik, és kicsit uncsi, hogy egy ember határozhatja meg a villa életét" - folytatta.

rtl

Végül az addig egykedvűen ücsörgő Veronikát nevezte meg, mert "bástyát" nem akart kivinni - de úgy látta, hogy azzal is gyengíti Péter és Attila szövetségét, ha kiejti kis barátnőjüket. "Hármunk közül magamat tartottam legkevésbé esélyesnek erre a párbajra. Nem tartom ezt a kihívást bátor húzásnak, de meg fogok tenni mindent, hogy visszajöhessek" - reagált az új helyzetre Cristofel volt párja.

Olvasnivaló: Kamu lesz az RTL-es esküvő