Fecó játékból feleségül veheti gyerekei anyját a Való Világ villájában - csak éppen nem lesz aláírandó anyakönyv, és nem lesz érvényes az esküvő.

Várhatóan látványos és talán sokaknak megható lesz a VV5 esküvője, és valószínűleg jó nézettséget is hoz majd az RTL Klubnak, de az [origo] tudomása szerint az egész csak egy színjáték - ami tévéshow-nak persze megfelel. A házasságkötést megelőző eljárás ugyanis azzal kezdődik, hogy a házasulók személyesen megjelennek az anyakönyvvezető előtt, és házassági szándékukat bejelentik (meghatalmazott útján nem lehet házassági szándékot bejelenteni). Ez nem történt meg, sőt, Fecó nem is tud arról, hogy nősül. Ugyancsak előírás, hogy a szándékot legalább harminc nappal előtt be kell jelenteni. Különleges esetekben lehet rövidebb átfutási időt kérni, de ilyen nem történt, Fecó valójában majd a realityből való kiesése (vagy győzelme) után veheti el Angélát.

rtl

Úgy tudjuk, hogy az anyakönyvvezető a ceremónián valódi lesz, nyilván előkerülnek a gyűrűk, de házassági anyakönyvet nem írnak alá a résztvevők, mert ilyen nem kerül be a villába. Ugyancsak nem lesznek jelen Fecó gyerekei, csak Angéla, akit egy Fókusz-riport alapján a csatorna keresett meg az ötlettel, hogy ilyen látványos eseménnyel bocsásson meg korábban hűtlenkedő párjának. A villalakók nem tudják, hogy csak színjáték készül, legalábbis a Csaba nevű szereplő meghatottan közölte, hogy még soha nem volt esküvői tanú, de nagyon boldog a felkérés miatt.

Olvasnivaló: A VV5 főszerkesztője a Fecó-ügyről