Mónika különös finálét vizionál az ÖsszeEsküvőkben

Vágólapra másolva!
December 16-án véget ér az ÖsszeEsküvők a Tv2-n, csak egy páros nyerhet, és csak abban az esetben kapják meg a fődíjat a felek, ha össze is házasodnak. Felhívtunk pár korábbi játékost, hogy megtudjuk, ki kinek drukkol.
Vágólapra másolva!

December 16-án véget ér a Tv2 párkereső show-ja, amelyben három páros van versenyben, de csak egy nyerhet közülük. Csak abban az esetben kapják meg a nyereményeket a felek, ha össze is házasodnak a műsor után. Diaz megkeresésünkre elmondta, hogy jól van, az ünnepeket otthon tölti, a munkakereséssel ráér januárig. Ricsit kedvelte benn, Csengével is rokonszenvezett, de mivel ők nem egy párban vannak, így inkább a Peti-Csenge páros győzelméért szorít. Rákérdeztünk, mit szólt Alekosz beköltöztetéséhez: "Nem jutottam szóhoz... először örültem, aztán már nem annyira. Nem egy higgadt pali, kötekedő és gonosz" - jellemezte röviden.

tv2

Mónika Csengének drukkol, de szerinte Mása és Alekosz fogja megnyerni. Különös, meghökkentő fordulatot is vizionál: "Mása nem áll hozzám közel, de kinn népszerű, holott inkább Csengének kéne nyernie. Nagy csavar lenne, ha Mása kapná a legtöbb szavazatot, majd közölné, hogy Ricsivel tudja elképzelni a házasságot, nem Alekosszal, aki, lássuk be, nem egy fantasztikus férfi. Ricsi szerintem el is venné Mását kamuból, holott ő férjnél van, míg nincs a válás kimondva, nem is lehet új esküvő" - elmélkedett.

Ő Ricsivel volt párban egy ideig, szerinte "nagy pofára esés" lenne Nikónak, ha elhagyná barátja a nyereményért. Úgy véli, Alekosz legfeljebb Mása oldalán futhat be, mert már nem szeretik annyira a tévézők, "tele van vele sokaknak a hócipője." A szőke szépség az [origo]-nak elmondta, hogy voltak tervei a médiában, de rájött, nem szeretne tévézni. Januárban elutazik, utána kávézót tervez nyitni, közben pedig főiskolán turizmust és vendéglátást tanul.

Csoki semleges akar maradni, mint mondta, neki tökéletesen mindegy, ki nyer. "Alekoszt például nem szívleltem soha, nem is voltam benn, amikor ő beköltözött" - tette hozzá (az utolsó pillanatban összeállt a nyereményért a Mása-Alekosz páros is - a szerk.). Csoki nem követi a tévés összefoglalókat, mert kaszinóban dolgozik esténként, de a Facebookon tájékozódik. Marcival tartja a kapcsolatot, jóban vannak, a többiekkel szabadidő hiányában nem jár össze.