Veronika elhullott, rettenetesen elkalapálták a VV5-ben

VV5, való világ 5, csaba veronika párbaj
Vágólapra másolva!
Az RTL Klub valóságshow-jának december 19-i párbaján a kihívó fél, Csaba nyert, a szavazatok 82 százalékát kapta - ilyen hatalmas fölénnyel nem nyert még VV-játékos 2002 óta.
Vágólapra másolva!

Az X-Faktor fináléja miatt egy napot csúszott, hétfő estére került a Való Világ újabb párbaja, ahová passzívabb lénye miatt a lakótársai által csak kerti tujaként emlegetett Csaba, illetve a Sebestyén Balázs által reménytelenül naivnak aposztrofált Veronika volt hivatalos. Utóbbi már-már rutinos realityszereplőnek számít, hiszen tavasszal részt vett a rendkívül szürreális Szerelem a legfölsőbb szinteken című párkereső valóságshow-ban, ő volt az egyetlen nő, aki odaadta magát Alekosznak (aki a műsort úgy kezdte, hogy beöltözött, egyszerre volt Vilmos herceg és Napóleon, ami megadta a valóságshow alaphangját).

Fotó: Mudra László [origo]
További képekért kattintson a fotóra!

Rutinos képernyősnek számít ugyanakkor a műsorvezető is, aki viszont fejben nem volt ott a párbaj elején, merthogy szemrebbenés nélkül ugyanazt a kérdést tette fel a villában ücsörgő, majd a stúdióba beérkező Csabának, mintha legalábbis két különböző ember lett volna. A kihívó fél türelmesen reagált, elmondta ugyanazt, amit egy perccel korábban, azaz arról regélt, hogy nem egyből a "bástyákat", Attilát és Pétert akarta kivinni, hanem az ő támogatóikat, híveiket. Este fél 11-kor már másodjára mutattak állást, valaki 84 százalékkal erősen elhúzott - ilyen különbség még nemigen volt a játék történetében.

Fotó: Mudra László [origo]
További képekért kattintson a fotóra!

Dya Csabának drukkolt, valamilyen rejtett tartalékokat emlegetve, a stúdióban egy óra alatt megközelítőleg négyszázszor felpattanó, és rengetegszer beordibáló Cristofel Veronikát nevezte meg. Az előző széria messze legunalmasabb szereplője, Gombi kiszámítható közhelyekkel támogatta a lányt, a VV4-ben látott Éva pedig szintén az "ausztráliai kacsacsőrű emlősök védőszentjének", Veronikának szurkolt. Fecó kortesbeszéde meglehetősen szórakoztatóra sikerült, váratlanul kiabálásba, rángatózásba és ökölrázásba ment át, Sebestyén Balázs meg is jegyezte, hogy "nyugodj meg, ez a párbaj sem ér meg egy agyvérzést". A lakótársak közül öten a lányt várták vissza, Csaba három támogatóval bírt.

Fotó: Mudra László [origo]
További képekért kattintson a fotóra!

"Valaki megsemmisítette, lemosta ellenfelét" - állapította meg a műsorvezető a végén, a 82-18-as arányt látva. Ahogyan az várható is volt, a sokat támadott, mártírszerepbe kényszerített, de az állandó beszólásokat elnéző félmosollyal tűrő Csaba nyert, elindult a villa felé, Alekosz exe - aki 93 napot töltött a VV5-ben - pedig pityergett egy sort, mondván, őt nem szeretik.

A reality pénteken újabb kiválasztással folytatódik.

Fotó: Mudra László [origo]
További képekért kattintson a fotóra!