Cristofel számonkérte VV Pétert

Vágólapra másolva!
Cristofel azonnal nekiesett a Való Világ 5 legutóbbi kiesőjének, azt vetette Péter szemére, hogy rámozdult Veronikára.
Vágólapra másolva!

Péterre sokan rossz szemmel néztek a villán belül, ami a kinti létben sem változott: alighogy kiesett, máris konfliktusba keveredett egykori haverjával, Cristofellel. A kubai származású srác azt nehezményezte, hogy az ő távozása után Péter elkezdte csapni a szelet Veronikának, akivel Cristofelnek viszonya volt bent a villában.

Fotó: Szabó Balázs [origo]
Cristofel rögtön számonkérte Pétert - a párbajról itt talál több képet!

A feleket a Való Világ kísérőműsorában, a BeleValó-ban szembesítették: először Veronika érkezett, akinek Péter igen megörült, majd Cristofel is berobbant egy tál pogácsával. "Hoztam neked pogácsát zabálni!" - mondta gúnyosan a frissen kiesettnek, amivel meg is adta a beszélgetés alaphangját. A kubai fiú leginkább Veronika és Péter ágyjelenetén akadt ki, amelyet a stúdióban vetítettek le neki, korábban nem látta a tévében: "Egy nagyon hátsó szándékú csávó vagy! Szeretlek téged, de nagyon undorító, amit te csináltál!" - vágta egykori cimborája fejéhez.

Péter azzal védekezett, hogy Veronika és közte mindvégig csak barátság volt, szerinte nem kell ilyen komolyan venni az ügyet. Meggyőződése, hogy Cristofel is le fog higgadni, és később rendezni tudják a kapcsolatukat. "Nem akartam rosszat Cristofelnek, nem akartam semmit. Bírom a Crist, jó gyerek - nem egy zseni, de jó gyerek" - mondta az adás után a Fókusz-nak.