Vágólapra másolva!
Egy maszkmester létrehozta Beavis és Butt-head eredetijét, vagyis elképzelte, hogy a két idióta miként festene a valóságban. Nézze meg az eredményt!
Vágólapra másolva!

A neves maszkmester, Kevin Kirkpatrick - aki korábban olyan filmek látványvilágán dolgozott, mint a Tron: Örökség, az X-Men: Az elsők vagy A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken - szabadidejében Beavis és Butt-head háromdimenziós mását is elkészítette.

BuzzFeed

A két alkotás azt mutatja meg, hogy a rajzfilmfigurák miként festenének a valóságban: a mester még a pattanások elhelyezkedésére vagy a fogsor szabálytalanságára is kínosan ügyelt. Az eredmény érdekes, hisz amíg Butt-head még egy igazi - bár meglehetősen csúnya - kamasznak is elmenne, addig a szőke Beavis - eltúlzott arcvonásaival - le sem tagadhatná rajzfilmes múltját. Több képet a figurákról a BuzzFeed oldalán talál.

BuzzFeed

A Beavis és Butt-head 1993 és 1997 között ment az MTV-n, majd tizennégy év szünet után, tavaly kezdett el új részeket készíteni az eredeti sorozatot is kiötlő Mike Judge. A kezdeményezésről, illetve a komplett jelenségről - a két idióta popkulturális ikonná válásáról - bővebben írtunk itt.