Összeomlott tárgyalásán a Született feleségek színésznője

Vágólapra másolva!
Nicollette Sheridan könnyekben tört ki a sorozat alkotója elleni peres tárgyaláson, ráadásul saját ügyvédje ríkatta meg.
Vágólapra másolva!

Elkezdődött a per Edie egykori alakítója és a Született feleségek készítője, Marc Cherry között: a színésznő azt állítja, az író-producer megütötte őt az egyik forgatáson, majd indokolatlanul kiírta a sorozatból. Az ügyről írtunk már többek között itt, itt és itt.

Az eljárás február 29-i napján Sheridanre heves zokogás tört rá, miközben ügyvédje, Mark Baute az esetet ismertette - feltehetően felszakadtak benne a régi sebek. Az ügyvéd szerint védence megnyilvánulása nem színészkedés volt, valóban megviselte a dolog, és könnyei igaziak voltak.

Baute szerint Sheridan egy magányos hős, aki megtette azt, amit eddig senki sem mert Hollywoodban: szembeszállt egy tévétársasággal. Az ügyvéd a bíróság előtt elmondta, védence eddigi legjövedelmezőbb állását veszítette el azzal, hogy kiírták a Született feleségek-ből, majd emlékeztette a jelenlevőket arra, hogy a széria mellékes karakterei közül már 47-en életüket vesztették, de Sheridan figurája volt az egyetlen, akinek főszereplőként is távoznia kellett.

Marc Cherry ügyvédje azzal védekezett, hogy a karakter már igencsak kifutott, és egy tévésorozatnál az íróknak mindig ügyelniük kell arra, hogy folyamatosan sokkolják és meglepjék a nézőket - hiszen "a közönség egyre többet akar".