Kálloy Molnár Péter és Feke Pál is marslakó lett

Vágólapra másolva!
Az MTV napi sorozatában feltűnt a Beugró színésze és A társulat című zenés tehetségkutató nyertese is.
Vágólapra másolva!

A produkció ígérte, hogy rendszeresen felbukkannak majd a szériában hazai művészemberek, zenészek, celebek: Kálloy Molnár Péter és Feke Pál is megjelent a Marslakók című napi sorozatban, a második adásnapon, március 5-én. Előbbi egy budapesti bár galériáján kapta elő gitárját, és dalolva próbálta bebizonyítani, hogy komikus énje mellett van egy másik, komolyabb, szentimentálisabb személyisége is, amit a publikum kevésbé ismer, utóbbi pedig rövid nyilatkozatot próbált tenni a színházi munka nehézségeiről, de balszerencséjére közben egészen másra koncentrált az újságíró.

Feke az MTV A társulat című zenei tehetségkutatójában tűnt fel, ott István király szerepét nyerte el, jelenleg a Madách színház Spamalot című darabjában, illetve az Operettszínházban (Miss Saigon, Veled Uram!) játszik. Kálloy Molnárt számos filmben láthatta a néző, a Beugró-val évek óta képernyőn van, a Casino viszont (amelyben szintén szerepelt) három rész után bukott az RTL-en.

A Marslakók első (dupla) részében több történt, mint egy átlagos szappanopera egy hete alatt, de a második részben lassított a sztori: Eszter még kókadtan egy kórházban pihent, amikor egy jelentős testméretű, fenyegető tekintetű verőember látogatta meg, Gergőt pedig kirúgta állásából a korábban elagyabugyált főnöke.