Boros Lajos kiszáll a Bumerángból

Boros Lajos rádiós műsorvezető bejelenti visszavonulását, a NeoFM stúdiója
Vágólapra másolva!
Boros Lajos még az idén elhagyja a Neo FM Bumeráng című műsorát - jelentették be a csatorna március 6-i sajtóeseményén. Bochkor Gáborék már keresik az utódját.
Vágólapra másolva!

Boros Lajos a háttérbe vonul, már nem sokáig lesz reggelente a Bumeráng-ban: még 2012-ben elhagyja a műsort - közölte a sajtóval a Neo FM. "Egyre több biztos jel mutat arra, hogy jómagam is mulandó vagyok. Ez szörnyű igazságtalanság, de már beletörődtem. Életem hátralevő részében a rémületet megpróbálom hisztérikus munkával és rendcsinálással feledtetni" - mondta Boros, aki mostantól jobban el szeretne merülni a festészet világában, és úgy érzi, hogy van mit tennie "újfajta rádiózási metódusok kifejlesztésében" is.

"Váratlanul ért Lajos döntése, de megértem és respektálom. Mostanra sikerült annyira felocsúdnunk, hogy elkezdjük a hiányát betölteni. Eddig néhány tapogatózó lépést tettünk, de mostantól teljes erőbedobással keressük az utódját" - kommentálta társa döntését Bochkor Gábor.

Forrás: MTI/Beliczay László

Boros azóta is állandó társával, Bochkor Gáborral 18 évvel ezelőtt jelentkezett először reggeli rádióshow-val, az akkori Danubius rádió hullámhosszán. 1999. április 5-étől, az akkori Sláger rádión - Voga Jánossal kiegészülve - elindult a Bumeráng, ami a Sláger megszűnése után rövid idővel a Neo FM-en éledt újra.