A nap sorozatképe: rettenetes lény bóklászik az erdőben

2012.03.10. 20:24

Naponta egy képet mutatunk a közelmúltban látott vagy mostanában képernyőre kerülő tévésorozatokból. Olvasóinknak csak a széria címét kell beküldeniük, hogy részt vehessenek a játékban, és tévés, sorozatos ajándékokat, könyveket nyerjenek.

A új misztikus sorozat klasszikus mesék horror-adaptációja. A főszereplő, Nick Burkhardt gyilkossági nyomozó, aki egy erdőben elkövetett sorozatgyilkosságok után kutat, miközben lépten-nyomon farkasemberekre bukkan. Majd rövidesen az is világossá válik számára, hogy ő meseírók leszármazottja, onnantól kezdve természetfeletti lényekre vadászik. Mi a széria címe?

Forrás: TV2 sajtószoba

A megfejtést erre az e-mail címre kérjük, "A nap sorozatképe" megjelöléssel. A helyes megfejtést beküldők között tévés ajándékokat, táskát sorsolunk ki.

Jelenleg a nyolcadik forduló zajlik, a következő sorsolás a megfejtők között március 19-én lesz. A hét nyertes neve másnap olvasható lesz a tévérovatban, a sorsolásban szerencséseket az [origo] e-mailben is értesíti. A játékban az [origo] dolgozói és családtagjaik nem vehetnek részt.

A nap sorozatképét támogatta és az ajándékokat felajánlotta a Sport1 új, Fieszta című műsora.