Fémhulladéknak adták el a tévésorozatból ismert Szerelemhajót

Vágólapra másolva!
A nyolcvanas évek klasszikus sorozatában, a Szerelemhajó-ban látott óceánjáró utasszállító 3,3 millió dollárért kelt el, vashulladéknak vette meg egy török cég.
Vágólapra másolva!

A nyolcvanas évek egyik ismert sorozata volt a Szerelemhajó: az ebben látott bárka, a The Pacific Princess nem járja tovább az óceánokat. A Los Angeles Times információi szerint körülbelül 3,3 millió dollárért vette meg egy török bontóipari vállalat, ipari hulladéknak. A 600 utas szállítására alkalmas, 19 ezer tonnás hajót a Princess Cruises 2002-ben adta el egy spanyol cégnek, amely előbb átkeresztelte Pacificre, majd egy genovai dokkba került.

A sorozat, amelyet több hazai csatorna is vetített, 1977 és 1986 közt forgott, kalandok mellett főleg a szerelmen volt a hangsúly: nem csak az utasok jöttek össze és szakítottak, hanem a hajó személyzete is többször keveredett flörtbe. A producer Aaron Spelling volt, a kapitányt Gavin MacLeod, lányát Jill Whelan, a dokit Bernie Kopell alakította, a vendégek közt pedig feltűnt több száz színész, köztük például Patrick Duffy, akit a hazai közönség a Dallas Bobbyjaként ismert meg.