Torres Dani nem vesz tévét a Megasztár miatt

Vágólapra másolva!
A volt megasztárosnak nincs tévékészüléke, de nem is tervez ilyet venni, az újabb Megasztár-t is inkább neten követi. A Sport TV új műsorában, a Fiesztá-ban ő szolgáltatja a muzsikát és ő írta a főcímdalt - erről is mesélt az [origo]-nak.
Vágólapra másolva!

Torres 2004-ben lett ismert a második Megasztár-ban, ahol tinilányok szavazataival jutott a negyedik helyig. Az új szériát nemigen követi, bár az első néhány adást látta. "Mindig voltak és vannak is jó hangok, de továbbra sem szeretnék tévékészüléket vásárolni, így neten szoktam belenézni a műsorba. A régi és az új zsűri közt Mester Tamás az összekötő elem, őt ismerem személyesen, illetve találkoztam már Bereczky Zoltánnal, amikor a Macskák-ban szerepeltem Szegeden, a Szabadtéri színpadon. A másik két zsűritagot nem ismerem, de a műsor biztos jó lesz, mindenki találhat magának való énekest" - vélekedett.

Mostanában a Sport TV környékén volt elfoglaltsága, a Fieszta című műsor zenéjét szolgáltatta. "A Chellónak is dolgozó Radnai Péter barátom kérdezte, hogy mit szólnék egy ilyen zenei munkához. Nem sokat tűnődtem, a futballműsorban én a latinos muzsikáért felelek, mivel a focihoz nem annyira értek. Radnait még a TV2-s időszakból ismerem, azóta jóban vagyunk" - mesélte.

"A főcímdalt írtam meg és a háttérmuzsikát biztosítom. A főcím teljesen saját, a műsor folyamán pedig már ismert, kellemes latin-amerikai muzsikákat is beleillesztek. A Fieszta felvételről megy, a zenék is megvannak már, így könnyebb dolgozni: technikailag nehezebb is lenne élőben, a műsorban játszani" - jelezte.

A műsor Farkas Norbert filmjeire épül (egy mikrofonnal és egy kamerával járta be Spanyolországot, és olyan embereket szólaltat meg, mint például Santiago "Torrente" Segura vagy Emilio Butragueno), Faragó Richard a futballshow házigazdájaként mutatkozik be, de Vincze Ottó és Hajdu Attila is a műsor arca. Torres Daninak a zene jut, nem a futball: "A haverokkal focizom néha, hátvédet szoktam játszani. Nekem valahogy kimaradt a focimánia az életemből, inkább a küzdősportok érdekeltek, a capoera, a bringa volt a fontos, a zenélés mellett. Sok barátom futballozott, nekem ez nem jött össze, de nem voltam kevesebb tőle."

A TV2 nézői felfedezhették a közelmúltban a Jóban Rosszban című napi sorozatban is, három hónapon át forgatott a TV2 szappanoperájában. "Korábban már játszottam Szalay Kriszta Gramp című darabjában szerepeltem, színészi ambícióim pedig mindig voltak, statisztálgattam itt-ott. Eztán jelentkeztem castingra, kellettem, bekerültem a sorozatba. Sajnos vége a karakter szerepének vége: el kellett csábítanom Bea asszonyt, egy céltudatos srácot kellett alakítanom. Élveztem a munkát, sokat kellett flörtölni" - emlékezett.

Torres jelenleg sessionzenészekkel lép fel, saját együttese 2007-ben megszűnt. Tavaszai naptára csak most alakul, jelenleg egy budapesti, Kálvin téri pubbal tárgyal, ahol rendszeresen fellépne.