Hazazavarták az Éden Hotel legnagyobb esélyesét

Vágólapra másolva!
A március 29-i adásban a legtöbbet szervezkedő, a legtöbb benti folyamatot irányító Tamás esett ki a Viasat3 valóságshow-jából, a szerényebb, visszafogottabb Enrico mellett.
Vágólapra másolva!

Az Éden Hotel-ben meglehetősen kiszámíthatóan zajlott a párkereső ceremónia, egészen addig, míg a vége felé Alexa (a képen) és Anikó mögé is két-két fiú állt be. Előbbire a két újabb jövevény startolt rá, a kissé málénak tűnő, passzívabb taktikában reménykedő Enrico, illetve a rámenős, erőszakosabb Tomi. Utóbbi lány mögé Tamás állt, aki a "család" szót többet emlegette adásban, mint egy komplett kereszténydemokrata vezérkar kampányidőszakban, és oda ballagott Levente is, aki korábban éjszakai randin próbálta magához édesgetni a budapesti rendezvényszervezőt.

Rövidre rá kiderült, hogy az egyetemista Enrico, aki a "lassú víz partot mos" mondásban bízott, három nap után lapátra került - ezért kár is volt kiutaztatni Mexikóba, feladni a félévet. Alexa tehát Tomit benn tartotta, de druszája repült, mivel pár percre rá Anikó úgy döntött, hogy megválik eddig lakótársától, a társaság önjelölt vezérétől, Tamástól, és a titkos randik meghitt percei miatt a másik fiút választja, legalizálva így kapcsolatukat.

Utóbbi kiesését többen sajnálták a csapatból, de ezzel párhuzamban fel is lélegeztek, mert érezték, hogy irányítani akarja az eseményeket - tehát erős játékosként esélyes lett volna a végjátékban is. "Mindig jött ezzel a szöveggel, hogy család, maffia, de a saját párjára nem volt tekintettel" - elemezte a végen a helyzetet Pít, aki első pár napja után gyengének tűnt, de egyre jobban beilleszkedik. "Döbbenet és csalódottság" - foglalta össze még tömörebben a párválasztó lényegét Horváth Éva műsorvezető.

Nézegesse tartalmas és szórakoztató tévés blogunkat is!