Az idősebbeket nem izgatta fel a kenus Rakonczayval felvett DTK Show

Vágólapra másolva!
A kenussal készült első interjú nem izgatta fel különösebben a hazai tévézőket, átlagos nézettséggel ment a teljes lakosságnál. A 18-49-es célcsoportban jól teljesített a show.
Vágólapra másolva!

D. Tóth Kriszta épp Antiguán nyaralt családjával, amikor kikötött ott a sokáig elveszettnek, halottnak hitt Rakonczay Gábor. Az MTV tévése jókor volt jó helyen, ő készíthette vele az első interjút, és mivel a kenus esete sokáig foglalkoztatta a magyar tévézőket, internetezőket, megnéztük, nőtt-e a nézettség.

A DTK Show legutóbbi négy adásának átlaga 9,39 százalék volt, a március 29-i adás 9,27 százalékos közönségaránnyal ment teljes lakosságnál, azaz átlagos volt. Nézőszámban a kenussal felvett adás 370 ezer embert érdekelt, ez jobb, mint a két héttel korábbi adás eredménye (347 ezer), viszont rosszabb, mint a négy adással ezelőtti (425 ezer). A show utóbbi két adása azonban 30 perccel később indult, mint a korábbiak, így ezt is figyelembe kell venni az összehasonlításkor. A fiatalabb nézőknél, 18-49-ben közel 6 százalékkal ment a műsor, ez viszont jobb, mint a csatorna MTV átlaga ebben a korcsoportban.

D. Tóth Krisztával készült interjúnkat itt olvashatja.