Visszatér az egyik legbunkóbb sorozatkarakter

Vágólapra másolva!
Április 24-én indul a magyar HBO-n az Egyszer fent,...inkább lent harmadik évadja, melyben az egykor menő baseballjátékos - a második szezon mexikói kiruccanása után - azon ügyködik, hogy rendbe hozza félresiklott karrierjét. Taplósága azonban mit sem változott.
Vágólapra másolva!

Az eredetileg Eastbound & Down címet viselő vígjátéksorozat középpontjában egy tehetséges, ám hihetetlenül bunkó baseballjátékos, Kenny Powers áll. Az első két évad lement már az HBO-n, a nyolcrészes harmadik évadja április 24-től kedd esténként lesz látható.

Kennyt továbbra is Danny McBride alakítja, akit többek között a Trópusi vihar-ban és az Ananász expressz-ben láthatott a közönség. Testvére, Dustin szerepét az HBO Deadwood című sorozatából ismert John Hawkes viszi, akit a Winter's Bone - A hallgatás törvénye című filmjéért Oscar-díjra is jelöltek - mellette Steve Little, Jennifer Irwin, Andrew Daly és Elizabeth De Razzo is visszatér.

Forrás: pressroom.hbo.h

A szériát több díjra - köztük a forgatókönyvírókat tömörítő Writers Guild of America díjára és a Satellite Awardra - is jelölték.