Szex és alkoholfogyasztás miatt támadnak a tévéző szülők

Vágólapra másolva!
Az amerikai szülők igen aktív médiafigyelő csoportja, a Parents Television Council ezúttal a Don't Trust the B---- in Apartment 23 című sorozaton akadt ki.
Vágólapra másolva!

A Parents Television Council (melynek kirohanásairól rendszeresen beszámolunk) ezúttal a Don't Trust the B---- in Apartment 23 című friss sorozatot vette célba - amely már csak címével is felhívhatta magára a szervezet figyelmét, hisz egyértelmű, hogy a kipontozott szó "bitch"-t, vagyis "ribanc"-ot jelent.

Az aggódó szülők közleménye szerint "a sorozat szexista keveréke a hedonizmusnak, a droghasználatnak, az alkoholfogyasztásnak (beleértve egy jelenetet, amelyben a központi karakter egy tizenhárom éves fiút itat le) és a promiszkuitás egyértelmű ábrázolásának, ami még napjaink tévés tartalmaihoz képest is sokkoló".

ABC

A széria középpontjában egyébként egy csendes, vidéki lány áll, aki álmai munkája miatt költözik New Yorkba, majd egészen mást kap: egy őrült, bulizós szobatársat Chloe személyében. A széria érdekessége, hogy a Dawson és a haverok egykori főszereplője, James Van Der Beek is feltűnik benne, sőt önmagát alakítja: a filmsztárt, aki történetesen jóban van Chloeval.