Rendőrök vitték be a Való Világ balhés szereplőjét

Vágólapra másolva!
Kihallgatták a rendőrségen a Való Világ című RTL-es realityből ismert, volt párja megverésével vádolt Cristofelt, érte mentek otthonába.
Vágólapra másolva!

Kihallgatták a Való Világ-ban szerepelt Cristofelt, rendőrök mentek érte otthonába, majd a VIII. kerületi rendőrkapitányság hátsó bejáratán bevitték, hogy meghallgassák őt is súlyos testi sértés kísérlet alapos gyanúja miatt - tudta meg a Blikk. A Budapesti Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatta a lapot, hogy az ügyben súlyos testi sértés kísérlet megalapozott gyanúja miatt nyomozást rendeltek el. - Az üggyel kapcsolatban tanúkihallgatások történtek, illetve egy főt gyanúsítottként hallgatott ki a nyomozóhatóság - közölték a kommunikációs osztály részéről.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub/Hajnal András

A sértett Veronika már volt benn vallomást tenni. "Hétfőn már be is hívták ügyfelemet személyes sértetti kihallgatásra, ahol átadta a hatóságnak a kórházi zárójelentését és az ambulánslapot is. A kétórás eseményen ügyfelem a kérdésekre válaszolt, és részletesen elmesélte, mi történt, annak ellenére, hogy lelkileg megviseli bántalmazásának felelevenítése. A cselekmény Veronika bérelt lakásában történt, az oda-vissza költözésen vitatkoztak" - magyarázta a lapnak a nő ügyvédje.

Az ügy előzményeiről itt olvashat.