Hazaküldték Bozontot, remekelt a két lány a Megasztárban

megasztár
Vágólapra másolva!
Szakos Andrea és Radics Gigi könnyen ment tovább nézői szavazatokkal, a fiúknak volt nehezebb ezen az estén. A Megasztár április 27-i show-jában Farkas-Jenser Balázs és Nagy Kristóf Bozont ácsorgott a végén, ítéletre várva: a zsűriben ezúttal nem volt vita.
Vágólapra másolva!

A Megasztár április 27-i adásának feledtetnie kellett az előző hét blamázsát: nem az volt akkor a probléma, hogy SP egy roppant kellemetlen, hamis produkcióval lépett színpadra (hiszen őt nem különleges hangszíne miatt szeretik a tinédzser lányok), hanem az, hogy az élő show előtt felvett, kínos előadás egyáltalán adásba kerülhetett.

Az újabb fordulóban a még versenyben maradtak kedvenc dalaikat adták elő. Szakos Andrea a Born this way című dallal nyitott (Lady Gaga), Nagy Kristóf Bozont a Runaway train-nel követte. Farkas-Jenser Balázs a One-t énekelte a U2-től, Burgess Benji a Kiss-szel rukkolt elő, Talán Attila pedig az Heart együttes Alone című dalával próbált szavazatokat szerezni - Liptai voksolt is volna rá, ha épp nem a színpadon van, ugyanis régi kedvenceként emlegette a nótát. Természetesen a stáb a nagy esélyest, Radics Gigit hagyta a végére, hogy utána duettek jöjjenek. Fél tizenkettőre a két legfiatalabb került - szavazatok alapján - a lista végére.

Forrás: tv2.sajtoszoba.tv

Falusinak Szakos Andrea tetszett legjobban, Bochkor szerint Bozont jó volt a próbán, a show-ban gyengén énekelt. Bereczki szerint Benji fejlődött legtöbbet, a volt punkkal ő sem volt megbékélve. Később kiderült, hogy a tévézők voksaival simán ment tovább a két női előadó és a fiatal Burgess, a három megmaradt fiúból pedig épphogy megúszta Talán Attila. Liptai "drámai végjátékot" emlegetett, majd a zsűri jött újfent: hárman vélték úgy, hogy Farkas-Jenser Balázs jobb volt ezen az estén. Mester Tamás szerint szerencsétlen dolog, hogy a hetesnek kell döntenie: végül Nagy Kristóf Bozontot ejtette ki, akit Till Attila szavai vigasztalhattak, miszerint nem övé a legjobb hang, de ő a legjobb fej.

A stúdióban ezúttal hallhatóan lagymatag volt a közönség, még Till Attila is odaszólt egyszer. Ha fizetett statiszták, akiknek az alaphangulat megadása a feladatuk, akkor nem dolgoztak meg a pénzükért, ha viszont rokonok és barátok ültek-álltak benn, akkor igencsak elfásultak a felvétel végére, mert leginkább meggyőződés nélküli huhogást és tétova, lassan beinduló tapsot lehetett csak hallani a háttérben.