Óriási fordulat előtt áll az Így jártam anyátokkal Barneyja

Vágólapra másolva!
Az Így jártam anyátokkal alkotója, Craig Thomas a jelenleg futó, hetedik évad fináléjáról mesélt - csak akkor olvasson tovább, ha nem zavarja, hogy előre kiderül néhány részlet!
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Államokban már hetedik évadjánál tart az itthon a Comedy Centralon látható Így jártam anyátokkal, melynek egyik ötletgazdája, Craig Thomas a TV Guide olvasóival osztott meg néhány jövőbeli eseményt.

A legfontosabb - és talán legmeglepőbb - fordulat Barney életében áll be, az örök nőcsábász ugyanis megházasodik - választottja pedig nem más lesz, mint régi szerelme, Robin. "Az ötödik évadban összejöttek, aztán szakítottak is. Voltak rajongók, akik ekkor azt mondták, hogy végre visszakapták a régi Barneyt, mások viszont úgy érezték, nem varrtuk el teljesen a szálakat Barney és Robin között. Úgy gondoltuk, meg kell ezt tennünk" - fogalmazott Thomas.

CBS

Közben persze Ted is tovább keresi leendő gyermekei anyját, és ehhez kicsit közelebb is kerül, amikor újra összejön az első évadban megismert csinos cukrászlánnyal, Victoriával - bár azt már most lehet tudni, hogy végül is nem Victoria lesz az a bizonyos anya. Craig Thomas ezenkívül is több mindent elárult a TV Guide újságírójának, a teljes interjú itt olvasható.