A műsor, amely a Barátok köztöt és a Tényeket is veri

Vágólapra másolva!
Kedden A gyanú árnyékában jobb közönségarányt hozott a kereskedelmi célcsoportban, mint az előtte lévő RTL Híradó vagy az utána következő Fókusz vagy a Barátok közt.
Vágólapra másolva!

Nagyon jól nyitott A gyanú árnyékában az RTL-en, május 14-én 30 százalékot ért el a 18-49-es célcsoportnál. Jobb közönségarányt szállított, mint a csatorna többi, esti műsora, a görbéje folyamatosan emelkedő volt, a végén nagy fölénnyel verte a TV2 magazinműsorát.

Kedden, a második epizódra ugyan esett, de majdnem 27 százalékot ért el a célcsoportban, jobban ment tehát sávjában, mint az előtte lévő Híradó (25%) vagy az utána következő Fókusz (21,2%) Barátok közt (24,4%) vagy A mentalista (22%). Az új epizód kicsivel verte a Tények második felét, könnyen az Aktív-ot is.

Mivel új még a műsor, és csak két adás ment le, korai kimondani, hogy a műfaj sikeres itthon - de ha továbbra is ilyen számokat szállít, ősszel jön a folytatás, ugyanis azt korábban az RTL közölte, hogy jó nézői fogadtatás esetén több részt gyártanak belőle. A formátumról itt olvashat többet.

Ön mit gondol róla? Írja meg nekünk!