Műsort vezet Marenec Fruzsina és Sándor Orsi

Vágólapra másolva!
Megújul a SportKlub csatorna arculata, miközben új műsorvezetők érkeznek az új műsorokba. Feltűnik a csatornán a Barátok közt-ben látott Marenec Fruzsina, műsort kapott Kovács Kokó István.
Vágólapra másolva!

A SportKlubon folytatja a Forma-1-es közvetítéseken edződött Czollner Gyula, aki az Indycar és a Nascar mellett szintén a SportKlubon látható DTM versenyekről közvetít. Marenec Fruzsina és Sándor Orsi a Meztelenül című, újonnan induló sportbulvár magazint kapták az átalakuló tévén, amelyen a nyári kontinens- és világversenyek érkeztével elindul a SportKlub Híradó is, Szabados Ági és Világi Péter vezetésével.

Forrás: sportklub.sajtoklub.tv

A SportKlubon láthatja a néző többek között az olimpián is éremesélyes Berki Krisztiánt, Cseh Lászlót, Gyurta Dánielt, Jakabos Zsuzsát, Verrasztó Evelint és Mutina Ágnest is a hazai rendezésű tornász, illetve úszó Európa-bajnokságok keretei közt. A tévé közleménye szerint a felgyülemlett feszültséget a Beszólás című interaktív telefonos műsorban adhatják ki a nézők, ahol a Horti Gábor és Léderer Ákos igyekszik reagálni az észrevételekre. Kovács Kokó István olimpiai bajnok is kapott képernyőt, ő a Szurkolók kérték című kívánságműsorban lesz látható.