Nálunk nagyobb volt a stressz - korábbi megasztárosok emlékeznek

mega
Vágólapra másolva!
A Megasztár pénteki döntőjén Radics Gigi és Szakos Andrea között dől majd el, ki nyeri a hatodik tehetségkutató versenyt. A korábbi szériák versenyzői az [origo]-nak meséltek arról, szerintük melyik énekes esélyes a győzelemre.
Vágólapra másolva!

Fekete Dávid a kezdetektől nyomon követi a Megasztár adásait, s végig Radics Giginek drukkolt. A negyedik széria második helyezettje úgy gondolja, a tizenöt éves lány kimagaslóan tehetséges és nagy valószínűséggel ő fogja megnyerni a show-t: "Az élő adás közben bármi változhat, de bízom benne, hogy Gigi lesz a nyertes. Ha megnézzük a hivatalos rajongói oldalak tagjainak számát és a lájkokat, akkor ő a befutó". Fekete Dávid elégedett a zsűri döntésével, ő is a három dobogóst tartja a legjobbnak a versenyzők közül. "Talán Attila igazi sztáralkat, ritka az ilyen határozott megjelenés a színpadon. Én egyetértek azzal, hogy egy produkció nem csak az énektudásról szól, annál sokkal komplexebb. Attila hangján még van mit csiszolni, de ez egyszerűbb feladat, mint egy saját stílus megteremtése. Nála pedig ez már adott"- tette hozzá az énekes.

Forrás: tv2.sajtoszoba.tv

Lakatos Yvette az [origo] kérdésére elmondta, hogy Burgess Benjit már régebbről ismeri, Gigivel pedig a Megasztár ötödik szériájában párbajoztak. "Talán Attila mellett ők voltak a kedvenceim, s mivel csak egyikük került a döntőbe, egyértelműen neki drukkolok. Szakos Andrea nagyon aranyos lány és a hangját is szeretem, de Gigi közelebb áll hozzám"- jelezte. Szerinte az idei zsűri sokkal jobb, szakmaibb, mint az előzőek, és úgy látja, a két döntős lány mellett szerinte Farkas-Jenser Balázsnak is ott lett volna a helye a dobogón.

A negyedik széria győztese, Király Viktor, szintén Giginek adná az első helyezést: "Néhány éve már dolgoztunk együtt egy gyereklemezen,. Az ismerőseimtől hallottam egy kislányról, aki nagyon jól énekel, ezért felkerestem az akkor tizenegy év körüli Gigit. Már akkor is nagyon tehetségesnek tartottam, azóta pedig sokat fejlődött. Örülök, hogy Talán Attila is bejutott a legjobb három közé, mert szerintem érdekes figura. Igazi rocksztár-megjelenésével betölti a színpadot, de technikailag még van hova fejlődnie. Farkas-Jenser Balázs produkciói eleinte jobbnak tűntek, de aztán rájöttem, nem lehet összehasonlítani a kettőt, hisz teljesen más stílusban énekelnek" - tűnődött.

Forrás: tv2.sajtoszoba.tv

Király Viktor érdekesnek tartja, hogy a versenyzők nem izgulnak a színpadra lépés előtt: "Múlt héten a top hárommal adtuk elő közösen az általam írt Csillagdal-t, és meglepődve tapasztaltam, hogy Gigiék nem izgulnak. Nálunk anno nagyon nagy volt a stressz, sikereket vártunk, a győzelem volt a célunk, mindent meg akartunk tenni érte. Úgy látom, az új generációk már rutinnal rendelkeznek, nem olyan különleges nekik, hogy ki kell állniuk a zsűri a közönség elé" - összegezte tapasztalatait az énekes.

Bella Brigitta