Véget ért az utolsó Megasztár, nyert a nagy esélyes

mega
Vágólapra másolva!
Radics Gigi nyerte a hatodik, egyben valószínűleg utolsó Megasztár-t: sokak szerint a műsorfolyam izgalmát vette el az, hogy két hónappal korábban nagy összegben lehetett fogadni arra, különösebb kockázat nélkül, hogy ő lesz a befutó. A TV2 a számos reklámszünetben serényen nyomatta a The Voice felhívó szpotját, ez a műsor váltja ősszel a csatorna régi formátumát.
Vágólapra másolva!

Elindultak a TV2-n a 2012 őszére tervezett The Voice szpotjai, azaz lehet jelentkezni a Magyarország hangja című tehetségkutató műsorba. Elsőként az [origo] írta meg jó egy-két hónappal ezelőtt, hogy a csatorna új formátumot vesz: ez egyben azt is jelenti, hogy a mostani az utolsó Megasztár, csak akkor tér vissza a hat évadot megélt show, ha az újonc hatalmasat bukik. A műsor zsűrijébe híres zenészek-énekesek is kellenek, alighanem megkörnyékezik majd a tankcsapdás Lukács Lászlót, Ákost, noha egyik sem lesz olcsó. A formátumról itt olvashat bővebben.

A fináléban Szakos Andrea és Radics Gigi fellépett többször szólóban és duettben is. Előbbi egyszer Tolvai Renátát, illetve Caramelt kapta maga mellé, a zsűri szabályosan elolvadt, utóbbi Király Viktorral adott elő egy duettet, de énekelt Tóth Verával is. Flo Rida két számban volt színpadon, de közben régi megasztárosok is előkerültek, közösen adták elő a We are family-t: ott volt Hien, a női ruhába bújt, épp nemet váltó Szecsődi Karcsi, Lakatos Yvette, Fekete Dávid, Dér Heni, Pflum Orsi, Baktai Anikó, Patai Anna, Giorgio és sok más, régi szereplő.

Fotó: Szabó Balázs [origo]


Az egyik versenyző előbb 62 százalékkal elhúzott, akkor Liptai Claudia lelkesen "szoros állásról" beszélt, amivel aligha tudott becsapni bárkit is. Amikor már 67 százalékkal vezetett már a második fantomkép, akkor Tilla már nem mert szoros állásról elmélkedni, ő inkább azzal próbálta szavazásra buzdítani a nézőket, hogy bejelentette, hogy az sincs biztonságban, aki vezet. A párbajdallal (Voulez-vous coucher avec moi?) jöttek a végén, feltűnő volt, hogy nevetgélve, lazán álltak a színpadra, azaz van abban valami, amiről egy volt nyertes, Király Viktor elmélkedett, miszerint a mostaniaknak nincs lámpalázuk, nem izgulnak különösebben egy előadás előtt.

Korábban volt olyan Megasztár-adás, ahol 20-30 fős, adott jelre ujjongó csapatot próbáltak masszív, zajos tömegként beállítani, egy nagyon szomorú és kínos bejelentkezés során. Most nem követte el ezt a hibát a TV2, Tiszavasvári és Salgótarján főterén is sokan voltak, hogy drukkoljanak a városból származó lánynak. Az eredményhirdetés előtt értékelt a zsűri is, Mester Tamás szerint ez volt a legjobb Megasztár, a párbaj klassz volt, Gigi pedig "egy zseni."

Fotó: Szabó Balázs [origo]


Ilyen felvezetéssel nem is lehetett más az eredmény, bejött a papírforma: nagy fölénnyel nyerte a versenyt Radics Gigi.

Több érdekességet, hírt talál tévés blogunkban.