Éden Hotel: Mátétól csak egy játékos számíthat pénzre

2012.05.30. 21:20

Az Éden Hotel 2. évadját Máté és Edina nyerték, ezzel együtt 25 millió forintot is kapnak hamarosan. Előbbi az [origo]-nak elmesélte, hogy eszébe sem jutott eldobni a hűséggömböt a végén, viszont borzasztó ideges volt akkor, amikor még Rolandék is versenyben voltak.

"Nagyon sok minden nem változott, barátaim ugyanazok, akik régen. Még elvileg annál a cégnél vagyok, ahol ősszel, de valójában amióta hazajöttem, nem dolgoztam. Az egy független pénzügyi tanácsadó cég volt, most másféle terveim vannak: barátokkal vállalkozása kezdhetünk. Semmi nem biztos még, ötletelés folyik" - mesélte az Éden Hotel 2 fiúnyertese az [origo] megkeresésére.

Forrás: Viasat3

Elég nyugodtnak tűnt a végjátékban, állítja, hogy nem játszotta meg, valóban nem idegeskedett a legvégén. "Akkor izgultam nagyon, amikor még két páros volt versenyben. A végén megnyugodtam, mert nekem egyértelmű volt, hogy ki fogjuk állni egymás mellett. Tudtuk, hogy megbízunk egymásban, eszembe sem jutott az opció, hogy esetleg valaki eldobja a felénél."

A megnyert 25 milliót a páros kétfelé osztja, abból még kell adózni: Máté úgy számol, hogy 10 millió körül fog kapni, méghozzá 30 napon belül, amint utal a Viasat3. Örül, hogy őket többen támogatták, mint Rolandék duóját (4-3 arányban kerültek be a fináléba), de nem gondolja, hogy mindenkit jutalmaznia kellene. "Mindenkinek nem fogok adni, az teljesen biztos, de Omar kap majd valamennyi pénzt. Hogy mekkora összeget, azt még nem tudom, de majd megálmodom. Ő végig támogatott engem" - magyarázta döntését.

Forrás: Viasat3

Mi azt láttuk, hogy a záróbulin nem volt egy perc nyugta a lányoktól, de állítja, hogy jól viseli az ismertséget, és úgy látja, hogy a nők csak gratulálnak, beszélgetnek vele, netán közös fotóra felkérik, de ennél nem akarnak többet. A mulatság után másnap előbb délelőtt 11-ig poharazott a barátokkal úgy ment csetelni az egyik újsághoz, alvás nélkül. "Valójában délután  négyig tartott az italozgatás, utána aludtam, este fél tízkor pedig Nikivel mentünk Fehérvárra egy édenes partira" - pontosította a megjelent cikkeket.

Mint mondta, heti egyszer megy diszkós haknira, a meghívó pedig konkrétan megmondhatja, kiket szeretne szórakozóhelye népszerűsítésére. Ilyesféle közönségtalálkozókból lesz még jó pár a nyáron, a volt édenesek gázsit kapnak, a csatorna pedig viszi-hozza őket.

Csütörtökön Edina mesél arról, volt-e kapcsolat köztük a műsor óta, és arról, kinek ad a nyereményből.