Ki nyeri a Csillag születiket?

2012.05.30. 14:39

Szombaton véget ér a Csillag születik újabb évadja az RTL Klubon, három produkció reménykedhet még a fődíjban. A mostani szériában nem voltak Utasi Árpi-szerű mesemondó kisgyerekek, a stand-upos előadó is pillanatok alatt kiesett, de meglepetésre egy táncos csapat is bejutott a fináléba - egyáltalán nem érdemtelenül. Első ízben nyeri csapat a versengést, vagy újfent énekest ünnepel az RTL?

Quantum XXL

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Csapatoknak eddig nem sok babér termett az RTL Klub show-iban, az X-Faktor-ban is rendre korán kiestek: tévés szerkesztők szerint ennek az az oka, hogy a néző jobban tud azonosulni egy-egy előadóval, annak személyes sorsával, vívódásaival, mint egy komplett csoporttal. A Quantum XXL azonban minden héten tudott újat mutatni, a zsűri rokonszenvét is elnyerte, így nem érdemtelenül van a háromban. Hatalmas mennyiségű munka van mögöttük, heti két új, látványos tánccal voltak színpadon: talán most díjazzák majd a tévézők a rengeteg befektetett energiát.

----------------

Szirota Jennifer

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

A tévézők szeretik alakítani a modern meséket: akárcsak Muri Enikő, úgy Szirota Jennifer is az első X-Faktor-ban tűnt fel, lett kitéve a műsorból közvetlenül az élő adások előtt. Mindkettőjük esete (Muri végül a második X-Faktor-ban jutott messzire) arra példa, hogy a csatorna támogatásával, szívóssággal, lelkesedéssel messzire lehet jutni - az ilyesféle makacsságot pedig díjazni szokták a nézők, akiket ráadásul érzelmileg is befolyásolnak a színes lapok, olyan sztorikkal, mint a Szirota-apuka esete, aki jelentős túlsúlya miatt "bármikor lebénulhat." A kitartás és a mögé tett családi dráma persze csak két dolog, erős hang is van ott.

----------------

Mészáros János Elek

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Jelenleg csak 1800 rajongója van a Facebookon, ami világos bizonyítéka annak, hogy a magyar nótákkal, operákkal színpadra lépő férfi nem elsősorban a fiatal generáció körében népszerű, hanem inkább az idősebbek nyomják rá az SMS-eket (Jennifernek van olyan oldala, amit 6400-an kedveltek, a Quantum XXL 7000 fölött jár). Mészáros János Elek tűnik a háromból a legkevésbé esélyesnek, de ha az idősebb korosztály is olyan szorgosan szavaz majd szombat este, ahogy tették a fiatalok a x-faktoros előadók esetében, akkor surranópályán befuthat a bajszos énekes is.

Ön kinek drukkol, és miért? Írja meg nekünk!