Tíz kategóriában lehet nevezni az idei tévés fesztiválra

Vágólapra másolva!
A Korrektúra Kft. 2012. június 25-26-án Veszprémben rendezi meg a Kamera Korrektúra Televíziós Fesztivált, amelyen a hazai és a határon túli televíziós alkotások versengenek. A fesztivál a Nemzeti Kulturális Alap és a Nemzeti Média-és Hírközlési Hivatal támogatásával jön létre. A nevezéseket tíz kategóriában várják.
Vágólapra másolva!

2012. június 25-26-án Veszprémben rendezik meg a Kamera Korrektúra Televíziós Fesztivált, amelyre tíz kategóriában lehet nevezni. Ilyen a "dokumentum-tényfeltáró", amely mai valósághoz köthető társadalmi, közéleti témát dolgoz fel, ilyen az "arculat, saját promóció", de várják a nevezéseket a bulvár-reality vonalról és a sportműsorok területéről is.

Ifjúsági- és gyermekműsorok, szórakoztató, zenei adások, hír-, hírháttér-műsorok is vetélkednek a fesztiválon. Külön kategóriéában indulnak a kulturális műsorok, külön az online-felületekre készült programok, és díjat kap a legjobb, környezettudatos és természettudományi műsor is. Részleteket itt találhatnak a nevezni szándékozók.