Kihunyt a csillag az RTL Klubon - nézettség

Vágólapra másolva!
Indulása óta uralta a nézettségi listákat a Csillag születik, utolsó adása is az élen végzett a 18-49-es célcsoportban és a teljes lakosságban egyaránt. Heti nézettség.
Vágólapra másolva!

Az év 22. hetének legnézettebb tévécsatornája itthon a 18,1 százalékos RTL Klub volt, amely 2,1 százalékponttal verte a TV2-t. Az m1 7,8 százalékkal ért be a harmadik helyre, a középmezőnyben a Viasat3, a Cool és a Film+ tanyázik, közel egyforma (4,2%-4,4%) eredménnyel. A listán a jóformán indulása óta vezető Csillag születik áll az élen, a Jóban Rosszban pedig nézettebb adást produkált, mint a Barátok közt.

A 18-49-es korosztályban az RTL Klub nyert (17,1%) a TV2 (15,4%) előtt. Az m1 változatlanul szerény eredményeket ér el a fiatalabb nézőknél: míg a Cool, a Viasat3 és a Film+ 5 százalék fölött végzett, addig az MTV egyes csatornája csak 4,2 százalékos közönségarányt jegyzett. A kereskedelmi célcsoportban is az RTL-es show nyert, utána viszont egészen más képet mutat a lista, mint a teljes lakosság esetében: a fiatalok filmeket néztek még (mint a negyedik Indiana Jones vagy a Függetlenség napja), és a Barátok közt is visszavágott a TV2 szappanoperájának.

Top 20, teljes lakosság

Forrás: agb nielsen

Minden műsor a legnézettebb részével szerepel
Forrás: AGB Nielsen