Puzsér gondosan beszólt Gesztinek és Janicsák Vecáéknak

2012.06.04. 9:51

A Csillag születik zsűritagja szerint a finálé legkínosabb perceit épp egy másik RTL-es show, az X-Faktor három arca szállította. 

Puzsér Róbert hozott ugyan nézőket az RTL Klubnak, mivel sokan azért is kapcsoltak a Csillag születik-re, hogy megtudják, hogy milyen arcot vág egy-egy gyengébb produkció után, és azon derüljenek. A csatorna mégsem szeretheti túlzottan, mivel egy másik, igen költséges műsorának három arcát is sikerült megsértenie egy Facebook-bejegyzésben: "Az este legkellemetlenebb pillanatának kétes címét Janicsák Vecáék átöltözős duettjével szoros versenyben végül Geszti Péter vitte el, aki egy olyan számmal lépett föl, ami már a '90-es években is korszerűtlen lett volna. Elképesztő, hogy Geszti húsz év alatt semmit se bírt komolyodni, hogy pontosan ugyanott tart az egész ember, ahol a Rapülők megalapításakor, ugyanazt a jópofáskodást tolja, mint aki nem veszi észre, hogy mindjárt ötven, továbbra is másfél centis mélységre képes. Na, de ez már egy másik történet" - írta.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Miközben Hajós András is csak tessék-lássék tapsolt az operaénekes sikere után, Puzsér sem rejtegette megdöbbenését. "Mészáros egyébként tisztességesen szerepelt, és bár nem érdemelte meg az első helyet, túlnyomórészt pozitív emlékek kapcsolódnak hozzá. Remélem, sokat fog haknizni, és nem fog se nótázni, se operettelni! Ha már a személyiségét alárendelte a nemzeti kultúra ügyének, akkor képviselje azt a jövőben is népdalokkal meg áriákkal következetesen!" - írta a közösségi oldalon.