Éden Hotel: Edina megjutalmazza csalfa vetélytársnőjét

Vágólapra másolva!
A második Éden Hotel női győztese, Edina ad a nyereményéből Noéminek, annak ellenére, hogy utóbbi kis híján elszerette tőle párját. A fekete hajú lány az [origo]-nak elmondta, hogy nem a barátságért, hanem a pénzért ment ki, és minden szerelmetes érzést kinn hagyott Mexikóban.
Vágólapra másolva!

"Jól, nyugisan telnek napjaim, ugyanúgy, mint az Éden Hotel előtt, nem kaptam állásajánlatokat. Hosstesként már nem dolgozom, de a rendezvényszakmában maradtam koordinátorként" - kezdi megkeresésünkre Edina, aki Mátéval együtt párban 25 milliót nyert a Viasat3, Mexikóban forgatott realityjében. Adózás után marad nagyjából 10-10 millió forintjuk, de a nyereményről nem beszélhettek hónapokig a barátoknak, rokonoknak, Edina is csak a végén árulta el, amiért le is szidták (márciusban vették fel az utolsó napot, ez május végén került adásba - a szerk.).

A pénzt hamarosan megkapják: Noémivel volt egy megállapodásuk, hogy bármelyik nyer, a másiktól kap egymilliót: "Igazából a műsor során nem sokszor támogatta az én játékomat, de azért valamennyit kap majd a nyereményemből, ha nem egymilliót. Azért adok majd neki, mert megígértem, és nem azért, mert megérdemli. Ha valaki barátnő, attól elvárható, hogy tudjak róla, mi megy a hátam mögött. Az én párommal, Mátéval csókolózott, de a műsor után sem jött oda hozzám, hogy ezt elmondja."

Forrás: Viasat3

A nyereménynek persze örül, mert a nem a játékért jelentkezett, hanem úgy ment ki, hogy mindenképp nyerni szeretett volna. Igaz barátokat nem talál az ember egy ilyen műsorban, neki legalább is nem sikerült.

A zárópartit élvezte, az Éden Hotel-rajongókat nem találta tolakodónak, nem zavarta, hogy százan is fotózkodtak vele (ez a buli volt, ahol Máté kihagyva az éjszakai alvást másnap délután ötig ivott, és szerfelett ittasan ment csetelni a Blikkbe). A bulin Edina volt riválisát, Anikót kifütyülték az egybegyűltek: "Hallottam, hogy nem szerették a nézők. Nem akarom azt mondani, hogy örültem... de nem lettem szomorú, amikor hallottam a füttyszót. Magának köszönheti ezt az egészet, és nem titok, nem ápolunk jó viszont."

Forrás: Viasat3

Edina - mint jóformán minden realityszereplő - szívesen dolgozna a médiában, műsorvezető lenne, de nem teper nagyon ezért. Ha hívnák az Éden Hotel 3-ba, akkor menne, nem játékosnak, csak pár napra, visszatérő, egykori szereplőnek.

Női olvasóinkat az érdekelheti, együtt maradt-e a páros a felvételek után is: "Nem vagyunk sehogy sem, és nem is volt semmi köztünk, amióta vége a felvételeknek. Nem sajnálom, nagyon különböző a személyiségünk. Nem lennénk jó páros a való életben, azok az érzések ott is maradtak Mexikóban. Az van, ha össze vagy zárva idegenekkel, a családodról, barátokról nem tudsz semmit hosszú ideig, akkor szükséged lesz egy társra, hogy kibírd. Én sem tudom, Mátéval szerelem volt-e vagy sem."