Eladók a dinoszauruszok által megtört autók

terra noca
Vágólapra másolva!
Eladók a Terra Nova című Spielberg-sorozatban látott járgányok, noha jelen állapotban nem alkalmasak városi közlekedésre.
Vágólapra másolva!

Bárki megvásárolhatja egy aukción a Terra Nova című látványos, de egy évad után elbukó sorozatban látott motorokat, autókat. A tmz.com híre szerint a dinoszauruszok által itt-ott megcsapkodott gépek egy része valójában Land Cruiser és Range Rover, a nyolcvanas-kilencvenes évekből.

A hirdetés mellett korrekt módon ott szerepel egy szöveg, miszerint az autókat egy tévésorozat miatt átalakították, jelen állapotukban nem alkalmasak közúti közlekedésre, és rájuk fér egy alapos vizsgálat. A kikiáltási ár ennek megfelelően alacsony, 2400 dollárt kértek elsőre a Roverért, bő 6 ezret a 90-es Toyota Land Cruiserért.

2012 márciusában derült ki, hogy nem kérte a Fox tévétársaság Steven Spielberg prehisztorikus sorozatának második évadját, annak ellenére sem, hogy a nézettség csökkenése megállt, és a világ számos országába el tudták adni a sorozatot. Elsősorban az amerikai piacra készülnek azonban a helyi szériák, és amennyiben egy nem hozza be árát, nem hozza az elvárt nézettséget, akkor állítja le a tévé a projektet, hiába terveznek esetenként hét szezonnal a színészek és írók.

A Terra Nova látványos, de igen drága széria volt: a dupla pilot 14 millió dollárt emésztett fel, utána egy-egy epizód 4-4 millió dollárba került (egy rész tehát közel 900 millió forintból készült).