Vasárnap este 20.25-kor visszatér az MTV képernyőjére a Punk'd: a reality újabb évadában már nemcsak Ashton Kutcher, hanem vendég műsorvezetők is szerepet kapnak.

Júniusban újraindul az MTV-n Ashton Kutcher kifejezetten az amerikai sztárvilág átejtésére szakosodott show-ja, a Punk'd. A korábbi részekben Kutcher például magától értetődő természetességgel mesélte be Justin Timberlake-nek, hogy az adóhivatal lefoglalta a házát és minden vagyonát, ahogy Hugh Jackmannel is tökéletesen elhitette, hogy egy ház az ő felelőtlensége miatt gyulladt ki.

A korábbi évadokkal ellentétben Kutcher most vendég műsorvezetőket is bevon, olyan nevek is feltűnnek, mint a tinisztár Justin Bieber, Miley Cyrus vagy a Hősök-kel híressé vált színésznő, Hayden Panettiere.

Az MTV globális átpozícionálása óta egyre nagyobb hangsúlyt fektet az olyan reality-k és sorozatok készítésére, mint például a Jersey Shore, a Tini mamik, a Death Valley, a Beavis és Butthead  vagy éppen a most indult Pauly D Project. Az eddigiekhez hasonlóan, a Punk'd is saját gyártású műsora a csatornának, Magyarországon június 17-étől minden vasárnap este 20.25-től lesz képernyőn.