Nőknek szól a júliusban induló Film Café tévécsatorna

Vágólapra másolva!
A Film Café elsősorban hölgyeknek kínál romantikus filmeket, emberi történeteket, érzelmes drámákat, könnyed komédiákat és családi filmeket - közölte a Chello Central Europe, amely a Zone Romantica helyén indítja az új tévét.
Vágólapra másolva!

Romantikus és családi filmeket, drámákat, könnyed komédiákat ígér a főképp nőkre fókuszáló Film Café, amely az eddig is inkább nők által favorizált Romantica helyén indul hamarosan. "A megújult csatorna a Zone Romanticán elindult dél-amerikai sorozatok folytatása mellett amerikai és európai sorozatokat és filmeket is egyaránt műsorra tűz" - áll még a Chello Central Europe közleményében. A váltásról már írtunk korábban: a cél a nézettség növelése.

A Film Cafén olyan filmek lesznek indulás után, mint az Érzelmek hullámain Rachel Weisz főszereplésével, a Mindent a szépségért Minnie Driverrel, a Francesca és Nunziata Sophia Lorennel vagy A fűhárfa Walter Matthauval. A Filmmúzeumból átalakuló Film Mániához hasonlóan itt is indul heti magazinműsor, a Hollywood Café az ígéretek szerint a legfrissebb amerikai filmhírekkel, színfalak mögötti exkluzív sztárinterjúkkal kerül képernyőre.