Tévés díjat nyert Vujity Tvrtko és a Csillag születik is

Vágólapra másolva!
2012. június 25-26-án Veszprémben rendezték a Kamera Korrektúra nevű televíziós seregszemlét, amely a Nemzeti Kulturális Alap és a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság támogatásával jön létre. Több nagyobb csatorna nyert díjat, a legtöbbet az MTV kapta.
Vágólapra másolva!

A Kamera Korrektúra nevű televíziós fesztiválon több kategóriában adtak át díjakat. "Arculat, saját promócióban" a Spektrum TV Láthatatlan madárfotós című sorozata nyert, bulvárként az ATV-s Egyenes beszéd-ét emelték ki (Interjú Mogács Dániellel a Kétfarkú Kutya Párt képviselőjével). A "Dokumentum, tényfeltáró" kategóriában Vujity Tvrtko és a TV2 Napló-ja nyert.

A "hír, hírháttér" kategória díja az MTV Híradó-jának jutott a Marian Cozma-ügy kapcsán készült Olajos Gergő-riportért, a környezettudatos és természettudományi műsorok közt az Ősz, kikerics, Görgény (Magyar Televízió) nyert. Kulturális műsorok közt a Szemtanúk - A magyar fotográfia Londonban kapott díjat, de a Hír TV-nek is jutott elismerés a Stopper: Lebilincselő meccsek miatt, ezzel elvitte a "sport" kategória díját.

Az RTL Klub sem kullogott haza üres kézzel, a hazai fejlesztésű szórakoztató műsorok közt díjazták a Csillag születik 2012-es, első casting-epizódját, a külföldi licenc műsorok közül a Magyarország, szeretlek! 26. epizódja lett kiemelve.