Félmillió dollárra perlik a Vészhelyzet sztárját

Julianna Margulies
Vágólapra másolva!
420 ezer dollárt követel Julianna Margulies korábbi menedzserirodája, mert az ügynökség szerint a színésznő nem folyósítja a bevételei után járó, kialkudott tíz százalékokat.
Vágólapra másolva!

A férjem védelmében és a Vészhelyzet szereplője, Julianna Margulies és ügyvédje mehetnek a bíróságra, ugyanis 420 ezer dollárt követel tőle korábbi menedzserirodája - írta a tmz.com. A lap által megszerzett dokumentum kitér arra, hogy a színésznő a D/F Management nevű céggel szerződött 2009-ben, majd miután az ügynökség segített neki hozzájutni A férjem védelmében főszerepéhez, illetve egy L'Oreal-szerződéshez, Margulies 2011-ben felmondta a kontraktust velük. A cég ragaszkodik ahhoz, hogy a színésznő a korábban vállalt tíz százalékokat továbbra is fizesse ki nekik, így jelenleg közel félmillió dollárt követelnek rajta.

universal

A Vészhelyzet Hathaway nővéreként ismertté vált Julianna Marguliest tavaly előtt választotta új arcának a L'Oréal: a színésznő a cég 2011-es kampányának volt központi alakja, a reklámfilmekben és a nyomtatott hirdetésekben egyaránt megjelent. Margulies ezzel olyanok nyomdokába lépett, mint Eva Longoria Parker, Scarlett Johansson vagy Penelope Cruz.