Az ikertrükkel támadhat fel Tamás atya

Vágólapra másolva!
A Jóban Rosszban című napi sorozatban Tamás atya ikertestvére is megjelenhet: a Bors szerint így térne vissza a képernyőre a nézők által hiányolt Száraz Dénes.
Vágólapra másolva!

A Bors azt állítja, a produkció egyik bennfentese nyilatkozott úgy, hogy a szappanoperákból jól ismert ikertrükköt vetnék be Tamás atya - vagyis alakítója, Száraz Dénes - visszatérése érdekében. "Száraz Dénes új szereplőként, az atya eddig nem ismert ikertestvéreként kerül újra képernyőre. Az új karakter egy kicsit felfrissíti a történetet, és így elkerülhető a sok bonyodalom, amit egy halott szereplő feltámasztása okozna" - mondta a lapnak informátora.

TV2

Ennek némileg ellentmond a producer, Nagy Tamás korábbi nyilatkozata, aki az [origo]-nak már június végén elárulta, hogy tudják, Száraz Dénes miként fog visszatérni a napi sorozatba. Külön kiemelte viszont, hogy máshol még nemigen látott megoldást sikerült kitalálniuk: "Nagyjából megvan a történet: semmi sablon, teljesen újszerű. Nem volt könnyű összerakni, de nagyon jól sikerült. Majdnem egy hónapig dolgoztam rajta a legjobb embereimmel" - mondta akkor.

Száraz Dénes karaktere, Tamás atya még májusban tűnt el a képernyőről, miután belecsapott egy villám, és meghalt. A történet alakulása miatt sok néző tiltakozott, a karakter visszahozását szorgalmazó petíciót több ezren aláírták.