Ashton Kutcher a legjobban fizetett tévés színész

Vágólapra másolva!
A Két pasi - meg egy kicsi-ért epizódonként 700 ezer dollárt, vagyis körülbelül 155 millió forintot tesz zsebre a színész. 
Vágólapra másolva!

A TV Guide utánanézett, ki mennyit keres a tévés világban: a legtöbb pénzt a Charlie Sheent váltó Ashton Kutcher kapja, aki a Két pasi - meg egy kicsi minden egyes epizódjáért 700 ezer dollárt vihet haza. Nem panaszkodhat az NCIS főszereplője, Mark Harmon sem, aki részenkénti 500 ezer dolláros gázsiért dolgozik a krimisorozatban, ezzel ő a legjobban fizetett drámai színész.

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba

A sorozatokon kívül más tévés műfajokban is komoly pénzek forognak, a tengerentúli Megasztár, vagyis az American Idol zsűrijébe beülő Mariah Carey például 17 millió dollárt kap a következő szezonért. A késő esti talkshow-k házigazdái közül David Letterman, a hírműsorok vezetői közül Matt Lauer keres a legjobban - előbbi évi 28 millióval, utóbbi évi 21,5 millióval gyarapítja vagyonát.

Hogy az amerikai tévéiparban nem aprózzák el a fizetéseket, arra a legjobb bizonyíték Crystal, a kismajom esete, "aki" a Másnaposok második részében drogdílerként tűnt fel, az Animal Practice című sorozatért pedig 12 ezer dollárt, majdnem 3 millió forintot kap epizódonként - a pénzt természetesen trénere kezeli.