Dupla epizódokkal tér vissza a Jóban Rosszban

jóban rosszban
Vágólapra másolva!
Augusztus 21-től ismét képernyőn lesz a TV2 napi sorozata, karanténnal, bunyóval és érzelmes Fehér Konráddal. Csak akkor olvasson tovább, ha nem zavarja, hogy kiderül pár részlet.
Vágólapra másolva!

A TV2 sorozata augusztus 21-én tér vissza a képernyőre, dupla epizódokkal, napi kétszer fél órában folytatódik Csillagkút története. Kiderül, hogy milyen veszteségekkel jár a vírusfertőzés, életben marad-e Roland a merénylet után, hogyan tér vissza Tamás atya és felébred-e a kómából Liptai Claudia karaktere - közölte a TV2.

Forrás: TV2

A történetben a kórház karantén alá került egy elszabadult afrikai vírus miatt, Rolandot pedig hasba lőtték. Pár héten belül kiderül, hogy miért kellett Jánosi Dávidnak kopaszra borotválni fejét, hogyan üt ki újra tűz a Bodolai lakásban és miért akarja szinte egész Csillagkút meglincselni őket. Párra lel Pongrácz Péter, Fehér Konrád megmutatja érzelmesebb oldalát, intenzív osztályra kerül Andrea, és valamilyen formában visszatér Tamás atya is - jelezte a produkció. Hogy feltámad-e Liptai karaktere? Erről itt olvashat bővebben.