Tenisz, hoki, foci - újabb tévés jogokra tett szert a Sport TV

Vágólapra másolva!
A Sport TV adja a 2012-2013-as tévés évadban az OTP Bank Ligát, a spanyol bajnokságot, az NHL meccseit, a FA-kupát, és megszerezte a Bajnokok Ligájának keddi meccseinek első választását.
Vágólapra másolva!

Augusztus 21-én a Mönchengladbach-Dinamo Kijev találkozóval visszatér a Sport1-re a világ legerősebb labdarúgó klubsorozata, a Bajnokok Ligája. Minden kedden a Sport1-en lesz látható a forduló legjobb BL-meccse, valamint a Bajnokok Ligája fináléja és az európai Szuperkupa-mérkőzés is - közölte a Sport TV. A kommentátorok Faragó Richard, Fülöp László, Matuz Krisztián és Méhes Gábor lesznek. A csatorna a keddi játéknapról teljes összefoglalót is sugároz, és az UEFA által gyártott 30 perces Champions League-magazin mellett önálló BL-magazinnal is készül.

A BL mellett a világ legnagyobb múltra visszatekintő klubsorozata, az angol FA-kupa küzdelmeit is a Sport TV közvetíti a 2012-13-as szezontól. 2012 őszétől a német válogatott mellett a világ- és Európa-bajnok spanyol, az angol és a vb-selejtezőkön a magyar nemzeti csapattal egy csoportban lévő török válogatott hazai mérkőzéseit is láthatják a nézők. A Chello azt már korábban nyilvánosságra hozta, hogy az OTP Bank Liga további négy, a spanyol Primera División küzdelmei pedig újabb három évig láthatóak lesznek a Sport TV-n, továbbá folyatódnak a Német Kupa- és a skót, valamint a holland bajnoki közvetítések is.

Egy év szünet után az NHL is visszatér a Sport TV-re. A KHL-lel és a jégkorong-világbajnokságokkal erős hokis portfolió állt össze, de az NFL-lel és az NBA-vel együtt a három kiemelkedő amerikai liga is csak a Sport TV-n lesz látható. Kézilabdából 2018-ig a magyar női és férfiválogatott idegenbeli Eb-selejtezőit, a 2012-es női Eb-t, a 2013-as férfi- és női vb-t is a Sport TV-n követhetik a szurkolók. Az HBO, a Top Rank és a Frank Warren Promotions legjobb bokszgáláival, továbbá a salakmotoros világbajnokság küzdelmeivel, valamint ATP 500-as tenisztornákkal és a Davis-kupával is találkozhat a Sport TV-re kapcsoló néző.