Drog, nőverés, rendőrségi ügyek: a Való Világok legbalhésabb szereplői

vv, Való Világ, Segal, balhés szereplők
Vágólapra másolva!
Az RTL Klub valóságshow-jába eleve impulzívabb, extrovertáltabb, konfliktusokra hajlamos szereplőket válogattak ki az évek során, hiszen nem lehet ilyesféle műsort leforgatni 12 csendes, gátlásos könyvtárossal. A casting eredményeképp számos olyan szereplő került be az évek során a realitybe, akinek volt összeütközése a törvénnyel: legutóbb Cristofel ügye jutott ügyészségi szakaszba, akár három évet is kaphat. Nézzük, kikkel volt a legtöbb gond!
Vágólapra másolva!

Segal

rtl klub

A kopasz, kigyúrt, tetovált Segal a harmadik Való Világ-ban bukkant fel, olyan jeles szereplők mellett, mint Frenki, Pandora vagy Indián. Bulvárlapok címlapja után nyomban a villán kívül találta magát, mert stílusát és gyakran érthetetlen dörmögését (amelyet alkalmanként feliratoztak) a tévézők nemigen szerették, az első körben kiszavazták a játékból. Czifra Tamás ezután eltűnt a médiából, egészen 2005 júniusáig, ekkor kapcsolták le egy Hollandiából származó, ötvenmillió forintot érő ecstasy- és kokainszállítmánnyal. Elmondása szerint nem tudott a kocsiba rejtett kábítószerről, csak azért ment ki Hollandiába, hogy fekete táncosnőket toborozzon tervezett éjszakai mulatójába. 2008-ban zárult le az ügye, elsőre hét év fegyházbüntetést kapott. Az ügy húsz vádlottjára összesen több mint száz év szabadságvesztést szabtak ki.

Gergő

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

A legutóbbi sorozatban szerepelt, és nem a VV után került rácsok mögé, mint Segal, hanem előtte. Dukai Regina bátyja drogfutár volt, nem sokkal az RTL-es szereplés előtt szabadult a börtönből, ahova azért került, mert több ezer ecstasy-tablettát találtak kocsijában a rendőrök. Egy közúti ellenőrzésen, 2003-ban bukott le, autójában több ezer tablettával: Hollandiából jött hazafelé, a rendőrök már vártak rá. Öt és fél év börtönt kapott, ebből négy és felet ült le. A rács mögötti életét húga igyekezett elviselhetővé tenni.

Cristofel

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Akárcsak Segal, ő is nagyon korai kieső volt, csak az ötödik szériából tették ki. A valóságshow után összebútorozott Veronikával, aki szintén szerepelt az RTL beköltözős valóságshow-jában, majd egy vita után állítólag fojtogatta, megütötte, és - ami szürreális elem a sztoriban - letépte a lány kedvenc plüssállatának fejét. 2012 augusztusában a nyolcadik kerületi rendőrkapitányság lezárta az ügyét, továbbította az ügyészségnek. Mind a négy vádpontban befejeződött a nyomozás, a veszélyes fenyegetés, a tettleges becsületsértés, a testi sértés és a személyi szabadság korlátozása vádpontban is vádemelési javaslattal élt a rendőrség. Akár három évet is kaphat, de mellette még van egy pere, amelyet az RTL indított ellene. A csatorna több millió forintot követel, mivel szerződését felrúgva ment a TV2 talkshow-jába. Talán jobb lett volna neki, ha nem ballag el a VV5 válogatására.

Majka

Egy nyilatkozata szerint a francia rendőrökkel is meggyűlt a baja, amikor kábelt lopott a párizsi metróból. Ez lehet, hogy kamu, de volt már dolga a rendőrséggel: évekkel ezelőtt Kótai Mihály kérésére 4,5 millió forintot adott kölcsön Sz. Gábor vállalkozónak, majd amikor nem kapta vissza a pénzét, felhívta a férfit, és a vád szerint megfenyegette. A rapper-műsorvezető a Frizbiben fakadt ki, elmondta, úgy bántak vele, mint egy bűnözővel, háromszor rabosították, DNS-mintát vettek tőle, a lakásán hallgatták ki a rendőrök.

Zsuzsi

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

A Való Világ negyedik szériájából erőszakossága miatt kizárt Márki Zsuzsi ellen eljárást indított a BRFK VIII. kerületi rendőrkapitánysága. A sztriptíztáncosként dolgozó lány február elején a Corvin plázában támadt rá egy újságíróra, akit ököllel és mobiltelefonjával többször arcon vágott, majd a földre került nőt meg is rugdosta. A tettlegességről videofelvétel is készült, amelyet VV Zsuzsi feltöltött saját Facebook-profiljára. A Blikk bántalmazott újságírója feljelentette a lányt, aki három év börtönbüntetést is kaphat. Súlyosbító körülménynek számít, hogy az egykori villalakó ellen kábítószerrel való visszaélés miatt is zajlik nyomozás.

Kismocsok

A Való Világ második sorozatának szereplője volt, nyíltan vállalt leszbikussága, szókimondása, flegma stílusa hamar ismertté tette. Érte a rendőrség ment az RTL-es show-ba (ilyen sem volt korábban), ugyanis kihallgatásra és írásmintavételre kellett mennie. Okirat-hamisítási ügyben hallgatták ki, mivel kézjegye szerepelt egy tisztázatlan eredetű autó adásvételi szerződésén.

(VV2) Péter

A második szériában szerepelt. Rendőrségi ügy ugyan nem lett belőle, de dicstelen nőverőként ő is bekerült a sajtóba: az egyik Budapest Parádén veszekedett párjával, Sziszivel, a vita után a lány kapott hátulról egy tockost. Egyből fordult, hogy megpofozza a fiút, aki erre már erősebb ütéssel válaszolt, szemtanúk szerint eleredt a lány orra vére. Sziszi ezek után már nem sokat maradt itthon, kiment táncolni Olaszországba.

Béci

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

"Sokat rosszalkodtam általános iskolai éveimben: loptam, csaltam, hazudtam és rendőrségre járkáltam! Mindig valami nagyot akartam alkotni. Sokat bandázgattunk a haverjaimmal együtt, és megalapítottuk azt a bandát, amiben a fiatal bűnöző gyerekek voltak a tagok! Az Ltb. (LakóTelepi Banda) nevet kapta, mert szinte mindig a lakótelepen gangeztünk! Húúú milyen nagy volt, a sok csaj, a jó bulik, zsiványkodások és behajtások!" - írta korábbi honlapján. A villában egyszer a balhéiról mesélt épp, amikor a szerkesztők megszakították a streamet, és behívták egy kis beszélgetésre.

Olivér

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Ő is a VV4-ben szerepel, az előbbi Béci nagy ellenfeleként küzdött, míg egyfajta byroni spleen le nem gyűrte. Ő is zsivány volt fiatalon, egy éjszakát rendőrségen kellett töltenie, mert elkapták a rendőrök, miközben a fiúk épp festékszóró sprayvel fújtak be egy falat. Lehet, hogy hamarosan bíróságon is meg kell jelennie egy másik ügyben, ugyanis becsületsértésért perli a Kozmix énekese.

(VV5) Péter

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Kambodzsában állítólag egy lepratelepen forgattak, amikor - a kétes igazságtartalmú sztori szerint - három dzsip érkezett, helyi rendőrök bevágták a magyarokat a kocsikba, és elvitték. "Aki ismeri Petit, tudja, hogy elég pofátlan tud lenni, az angol nyelvű szitkozódásoknak pedig igen széles skáláját ismeri, amit nem félt alkalmazni a fogva tartókkal szemben. Ennek az volt az eredménye, hogy beszerzett jó néhány zúzódást, és őt tartották fogva legtovább"- mesélte a Star magazinnak egy barátja.